Barcelo Corralejo Bay

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Barcelo Corralejo Bay er et fint hotell som ligger fint til i Corralejo. Her er det en stor hage, et fint bassengområde, bra restaurant og et populært spa. Halvpensjon er inkludert og om du ønsker kan du legge til All Inclusive.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer. Deluxerom med jacuzzi for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt var veldig bra
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Barcelo Corralejo Bay har et pent bassengområde med to basseng, der ett er oppvarmet til minst 25 grader (november-april). Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Jacuzzi og håndkleservice. Bader du heller i havet, ligger stranda i Corralejo bare 100 meter fra hotellet.

Hotellet har en bufférestaurant, Tindaya, samt en poolbar som serverer enklere à la carte-retter til lunsj. Lobbybar. Underholdning flere kvelder i uka. Pent antrekk gjelder til middag, det innebærer langbukse for menn.

I hotellets spa er det flere basseng, dampbadstue og jacuzzi, avgift ved inngang. Bestiller du et deluxerom er en inngang til spaet inkludert per dag (maks 90 minutter/dag og behandlinger kommer i tillegg). Bestiller du en annen romkategori betaler du for adgang på plass. Massasje og behandlinger mot ekstra avgift. Treningsrom. Tennis mot avgift. Lokaltrafikk.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Vei må krysses for å komme til stranda i Corralejo. Til sanddynene er det cirka 3 kilometer. Gjennomfartstrafikk kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 25.12
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i bufférestauranten Tindaya kl. 7.00-10.30.
 • Lunsj og snacks i poolbaren kl. 12.30-16.00.
 • Middagsbuffé i bufférestauranten Tindaya kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Corralejo

Las Marismas

Populære Las Marismas på Fuerteventura er et moderne familiehotell med romslige og velutstyrte leiligheter. Hotellet er velholdt og bassengområdet stort. Den som vil være i bevegelse kan velge blant mange aktiviteter og sporter, og for de yngre gjestene er det lekeplass og barneklubb. Du kan selv bestemme om du vil lage mat i leiligheten eller ha det litt ekstra komfortabelt og legge til frokostbuffé, halvpensjon eller All Inclusive.

Maxorata Beach

Bare fem minutters gange fra stranda og sentrum i Corralejo ligger Maxarota Beach. Et hyggelig hotell med basseng for store og små. De praktiske leilighetene har plass til seks personer!

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spa – et eksklusivt hotell for voksne! Hotellet ligger i rolige omgivelser på stranda i Corralejo. Hvil ut ved bassenget i den frodige hagen, nyt god mat i de mange restaurantene og unn deg litt ekstra luksus med en herlig spabehandling. Hotellet har det som skal til for en etterlengtet ferie med avkobling i luksuriøse omgivelser.

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotell som består av to deler. En del er for voksne og barnefamilier samt en del forbeholdt gjester over 16 år som bestiller Juniorsuite premium. Hotellet har flere herlige basseng og mange aktiviteter.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand er et fint og populært hotell som ligger i gangavstand til stranda. Her er det et romslig bassengområde med basseng og vannlek for barna, spa og hyggelige restauranter. Og for å gjøre det hele litt enklere er halvpensjon inkludert!

Galera Beach

Velkommen til fine Galera Beach, et Apollo Mondo Local-hotell med god og sentral beliggenhet i Corralejo. Her er det et hyggelig lite bassengområde og den fine stranda i Corralejo ligger bare et steinkast fra hotellet. På Galera Beach har alle leilighetene havutsikt!

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger i nærheten av Corralejos sentrum på Fuerteventura og har en fin hage med tre basseng, der ett er for barn. Her bor du i fint innredede leiligheter med balkong eller terrasse.