Barcelo Corralejo Bay

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Barcelo Corralejo Bay er et fint hotell med bra beliggenhet i Corralejo. Her er det en stor hage, et fint bassengområde, bra restaurant og et populært spa. Halvpensjon er inkludert og om du ønsker kan du legge til All Inclusive.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer. Deluxerom med jacuzzi for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, gode fasiliteter. hjelpsomt personale
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Barcelo Corralejo Bay har et pent bassengområde med to basseng, der ett er oppvarmet til minst 25 grader (november-april). Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Jacuzzi og håndkleservice. Bader du heller i havet, ligger stranda i Corralejo bare 100 meter fra hotellet.

Hotellet har en bufférestaurant, Tindaya, samt en poolbar som serverer enklere à la carte-retter til lunsj. Lobbybar. Underholdning flere kvelder i uka. Pent antrekk gjelder til middag, det innebærer langbukse for menn.

Treningsrom. I hotellets spa er det flere basseng, dampbadstue og jacuzzi, avgift samt massasje og behandlinger, alt mot avgift. Bordtennis. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Vei må krysses for å komme til stranda i Corralejo. Til sanddynene er det cirka 3 kilometer. Gjennomfartstrafikk kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 25.12
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i bufférestauranten Tindaya kl. 7.00-10.30.
 • Lunsj og snacks i poolbaren kl. 12.30-16.00.
 • Middagsbuffé i bufférestauranten Tindaya kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Corralejo

Las Marismas

Leilighetshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne familiehotell med romslige og velutstyrte leiligheter. Hotellet er velholdt og bassengområdet stort. Den som vil være i bevegelse kan velge blant mange aktiviteter og sporter, og for de yngre gjestene er det lekeplass og barneklubb. Du kan selv bestemme om du vil lage mat i leiligheten eller ha det litt ekstra komfortabelt og legge til frokostbuffé, halvpensjon eller All Inclusive.

Maxorata Beach

Bare fem minutters gange fra stranda og sentrum i Corralejo ligger Maxarota Beach. Et hyggelig og enkelt leilighetshotell med basseng for store og små. De praktiske leilighetene har plass til seks personer!

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spa – et eksklusivt hotell for voksne! Hotellet ligger i rolige omgivelser på stranda i Corralejo. Hvil ut ved bassenget i den frodige hagen, nyt god mat i de mange restaurantene og unn deg litt ekstra luksus med en herlig spabehandling. Hotellet har det som skal til for en etterlengtet ferie med avkobling i luksuriøse omgivelser.

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotell som består av to deler. En del er for voksne og barnefamilier samt en del forbeholdt gjester over 16 år som bestiller Juniorsuite premium. Hotellet har flere herlige basseng og mange aktiviteter.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand er et fint og populært hotell som ligger i gangavstand til stranda. Her er det et romslig bassengområde med basseng og vannlek for barna, spa og hyggelige restauranter. Og for å gjøre det hele litt enklere er halvpensjon inkludert!

Galera Beach

Velkommen til fine Galera Beach som ligger bra og sentralt til i Corralejo. Her er det et hyggelig lite bassengområde og den fine stranda i Corralejo ligger bare et steinkast fra hotellet. På Galera Beach har alle leilighetene havutsikt!

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et pent designet leilighethotell med fokus på helse og velvære. Her bor du i fint innredede leiligheter, alle i to etasjer. Hotellet har et stort bassengområde med tre oppvarmede basseng, hvorav ett barnebasseng. I hotellets helsestudio kan du trene vekter men du kan også delta på treningstimer og få helseråd om mat, din personlige styrke og om å ha det bra. Kort spasertur til havna i Corralejo.

Riu Oliva Beach Resort

All Inclusive-hotellet Riu Oliva Beach Resort ligger som en grønn oase midt i sanddynene ved den nesten fire kilometer lange sandstranda, like sør for Corralejo. Hotellet har flere restauranter og barer og alle er inkludert i hotellets All Inclusive-program. Her kan du smake på både det lokale kjøkkenet og det asiatiske kjøkkenet. Treningsrom på hotellet og for familiens yngste er det en barneklubb.

Riu Palace Tres Islas

Riu Palace Tres Islas har en perfekt beliggenhet rett ovenfor stranda og sanddynene, like sør for Corralejo på Fuerteventura. Her venter late dager på stranda, ved ett av hotellets basseng og i hotellets spa. Du spiser godt i restauranten og halvpensjonen er inkludert og det er også treningsrommet og kveldsunderholdningen. Legg til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie - nå kan ferien begynne!