Secrets Bahia Real Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Velkommen til nyrenoverte Secrets Bahia Real Resort & Spa – et eksklusivt hotell for voksne! Hotellet ligger i rolige omgivelser på stranda i Corralejo. Hvil ut ved bassenget i den frodige hagen, nyt god mat i de mange restaurantene og unn deg litt ekstra luksus med en herlig spabehandling. Hotellet har det som skal til for en etterlengtet ferie med avkobling i luksuriøse omgivelser.

Få rabatt på vinterreisen din!

Det skal lønne seg å bestille ferien tidlig. Få en bestill-tidlig-rabatt på vinterens reiser i perioden 1. november 2022 - 31. mars 2023. Bestiller du innen 31. mai får du en rabatt opptil 1 000,– per bestilling til våre charterreisemål, samt en rekke ruteflydestinasjoner til vinteren.
Les mer her »


Rom/leiligheter

Juniorsuite for 1-2 personer. Juniorsuite Deluxe for 1-3 personer. Juniorsuite Premium for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,2 av 10
Basert på 44 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Secrets Bahia Real Resort & Spa er et eksklusivt hotell som ligger i rolige omgivelser på sandstranda i utkanten av Corralejo. Varme farger og vakker arkitektur bidrar til den luksuriøse opplevelsen. Det koselige bassengområdet ligger i en vakker tropisk hage. Her er det to basseng, hvorav ett oppvarmet til minst 25 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader morgen, kveld og i dårlig vær. Poolbar. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet og på stranda.

Foran hotellet ligger den 300 meter lange sandstranda med gratis solsenger for hotellets gjester. Deler av stranda er ikke egnet for bading. Det er også to badebrygger. Solterrasse med utsikt mot havet og naboøyene Los Lobos og Lanzarote.

Hotellets bufférestaurant Market er åpen til frokost og middag. Seaside Grill som serverer middelhavsretter og eksklusive Bay Lounge restaurant er begge åpne til lunsj. Barefoot Snack Bar byr på enklere lunsjretter og snacks. Til middag er det flere gode á la carte-restauranter å velge blant. Canarian Restaurant fokuserer på fine lokale retter, Himitsu har asiatiske spesialiteter på menyen, på Gohan kan man spise sushi og Teppanyaki, spis italiensk på Trattoria eller middelhavsmat på Mediterráneo. Pent antrekk til middag, langbukser, skjorte og lukkede sko for menn. Bluse/skjorte eller kjole /skjørt og lukkede sko for damer. Merk at ikke alle restaurantene er åpne hver dag. Flere barer. Noen i lounge-stil med balinesiske solsenger, andra med DJ eller levende musikk. Coffeé shop. Underholdning hver dag og levende musikk hver kveld.

Lad opp batteriene i hotellets spa, Secrets Spa by Natura Bissé. Her er det blant annet hamam, dampbadstue, opplevelses dusjer, isfontene og jacuzzi. Et bredt utvalg av behandlinger mot avgift. Treningsrom. Aktiviteter som vannsport, aerobics, indoor cycling og tai chi. Ingen trafikk.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive UItra mot tillegg.

Halvpensjon er frokost og middag i bufférestauranten Market.

All Inclusive

All Inclusive Ultra omfatter:

 • Frokostbuffé i Market kl. 7.30-11.00.
 • Lunsj (et utvalg av forretter, varmretter og desserter) i Seaside Grill, Bay Lounge & Restaurant og Barefoot Snack Bar kl. 12.00-16.00.
 • Middag i bufférestauranten Market kl. 19.00-22.00.
 • Middag i Mediterráneo, Himitsu, Gohan, Canario og Trattoria kl. 19.00. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 11.30-24.00.
 • Påfyll av minibaren med brus, øl og vann annenhver dag.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Visse deler av hotellet er reservert for gjester i hva hotellet kaller "preferred room".

Eksklusive hotell skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Corralejo

Arena Beach

På Arena Beach i Corralejo bor du i fine leiligheter som ligger med bassengområdet i behagelig avstand. I tilslutning til bassengområdet ligger poolbaren og feriefølelsen blir komplett og avslappende med All Inclusive på hotellet.

Las Marismas

Populære Las Marismas på Fuerteventura er et moderne familiehotell med romslige og velutstyrte leiligheter. Hotellet er velholdt og bassengområdet stort. Den som vil være i bevegelse kan velge blant mange aktiviteter og sporter, og for de yngre gjestene er det lekeplass og barneklubb.

Maxorata Beach

Maxorata Beach er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger fem minutters gange fra stranda og sentrum i Corralejo. Til tross for den korte avstanden til byen hovedgate og restauranter er det stille og rolig på hotellområdet med basseng for store og små. De praktiske leilighetene har plass til seks personer!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotell som består av to deler. En del er for voksne og barnefamilier samt en del forbeholdt gjester over 16 år som bestiller Juniorsuite premium. Hotellet har flere herlige basseng og mange aktiviteter.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand er et fint og populætr hotell som ligger i gangavstand til stranda. Her er det et romslig bassengområde med basseng og vannlek for barna, spa og hyggelige restauranter. Og for å gjøre det hele litt enklere er halvpensjon inkludert!

Galera Beach

Velkommen til fine Galera Beach, et leilighetshotell med god og sentral beliggenhet i Corralejo. Her er det et hyggelig lite bassengområde og den fine stranda i Corralejo ligger bare et steinkast fra hotellet. På Galera Beach har alle leilighetene havutsikt!