Secrets Bahia Real Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spa – et eksklusivt hotell for voksne! Hotellet ligger i rolige omgivelser på stranda i Corralejo. Hvil ut ved bassenget i den frodige hagen, nyt god mat i de mange restaurantene og unn deg litt ekstra luksus med en herlig spabehandling. Hotellet har det som skal til for en etterlengtet ferie med avkobling i luksuriøse omgivelser.

UKENS DEAL: FUERTEVENTURA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser med charterfly til Fuerteventura. Bestill nå med avreiser i perioden 23/9 2023 – 31/3 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder alle Fly+hotell bestilt innen 18. juni 2023.

Rom/leiligheter

Juniorsuite for 2 personer. Juniorsuite Deluxe for 2 personer. Juniorsuite Premium for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rommet og spa
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Secrets Bahia Real Resort & Spa er et eksklusivt hotell som ligger i rolige omgivelser på sandstranda i utkanten av Corralejo. Varme farger og vakker arkitektur bidrar til den luksuriøse opplevelsen.

Bassengområde og strand
Bassengområdet ligger i en vakker tropisk hage. Her er det to basseng, hvorav ett oppvarmet til minst 25 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader morgen, kveld og i dårlig vær. Poolbar. Solsenger og parasoller i bassengområdet og på stranda.

Foran hotellet ligger den 300 meter lange sandstranda med solsenger for hotellets gjester. Deler av stranda er ikke egnet for bading. Det er også to badebrygger. Solterrasse med utsikt mot havet og naboøyene Los Lobos og Lanzarote.

Spis godt i ferien
Hotellets bufférestaurant Market er åpen til frokost og middag. Seaside Grill som serverer middelhavsretter og eksklusive Bay Lounge restaurant er begge åpne til lunsj. Barefoot Snack Bar byr på enklere lunsjretter og snacks. Til middag er det flere gode á la carte-restauranter å velge blant. Canarian Restaurant fokuserer på fine lokale retter, Himitsu har asiatiske spesialiteter på menyen, på Gohan kan man spise sushi og Teppanyaki, spis italiensk på Trattoria eller middelhavsmat på Mediterráneo. Pent antrekk til middag, langbukser, skjorte og lukkede sko for menn. Bluse/skjorte eller kjole /skjørt og lukkede sko for damer. Merk at ikke alle restaurantene er åpne hver dag. Flere barer. Noen i lounge-stil med balinesiske solsenger andre med levende musikk. Coffee shop. Underholdning hver dag og levende musikk hver kveld.

Secrets Spa by Natura Bissé
Lad opp batteriene i hotellets spa, Secrets Spa by Natura Bissé. Her er det blant annet hamam, dampbadstue, opplevelses dusjer, isfontene og jacuzzi. Et bredt utvalg av behandlinger mot avgift. Treningsrom. Aktiviteter som vannsport, aerobics, indoor cycling og tai chi. Ingen trafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive UItra.

Legger du til halvpensjon eller All Inclusive Ultra er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive Ultra omfatter:

 • Frokostbuffé i Market kl. 7.30-11.00.
 • Lunsj (et utvalg av forretter, varmretter og desserter) i Seaside Grill og Barefoot Snack Bar kl. 12.00-16.30.
 • Middag i bufférestauranten Market Café kl. 19.00-22.00.
 • Middag i à la carte-restaurantene. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 11.30-24.00.
 • Påfyll av minibaren med brus, øl og vann annenhver dag.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Visse deler av hotellet er reservert for gjester i hva hotellet kaller "preferred room".

Eksklusive hotell skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Corralejo

Las Marismas

Populære Las Marismas på Fuerteventura er et moderne familiehotell med romslige og velutstyrte leiligheter. Hotellet er velholdt og bassengområdet stort. Den som vil være i bevegelse kan velge blant mange aktiviteter og sporter, og for de yngre gjestene er det lekeplass og barneklubb.

Maxorata Beach

Bare fem minutters gange fra stranda og sentrum i Corralejo ligger Maxarota Beach. Et hyggelig hotell med basseng for store og små. De praktiske leilighetene har plass til seks personer!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotell som består av to deler. En del er for voksne og barnefamilier samt en del forbeholdt gjester over 16 år som bestiller Juniorsuite premium. Hotellet har flere herlige basseng og mange aktiviteter.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand er et fint og populært hotell som ligger i gangavstand til stranda. Her er det et romslig bassengområde med basseng og vannlek for barna, spa og hyggelige restauranter. Og for å gjøre det hele litt enklere er halvpensjon inkludert!

Galera Beach

Velkommen til fine Galera Beach, et Apollo Mondo Local-hotell med god og sentral beliggenhet i Corralejo. Her er det et hyggelig lite bassengområde og den fine stranda i Corralejo ligger bare et steinkast fra hotellet. På Galera Beach har alle leilighetene havutsikt!

Barcelo Corralejo Bay

Aldersgrense på hotellet: 18 år Barcelo Corralejo Bay er et fint hotell som ligger fint til i Corralejo. Her er det en stor hage, et fint bassengområde, bra restaurant og et populært spa. Halvpensjon er inkludert og om du ønsker kan du legge til All Inclusive.

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger i nærheten av Corralejos sentrum på Fuerteventura og har en fin hage med tre basseng, der ett er for barn. Her bor du i fint innredede leiligheter med balkong eller terrasse.