Secrets Bahia Real Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Velkommen til nyrenoverte Secrets Bahia Real Resort & Spa – et eksklusivt hotell for voksne! Hotellet ligger i rolige omgivelser på stranda i Corralejo. Hvil ut ved bassenget i den frodige hagen, nyt god mat i de mange restaurantene og unn deg litt ekstra luksus med en herlig spabehandling. Hotellet har det som skal til for en etterlengtet ferie med avkobling i luksuriøse omgivelser.


Rom/leiligheter

Juniorsuite for 1-2 personer. Juniorsuite Deluxe for 1-3 personer. Juniorsuite Premium for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Secrets Bahia Real Resort & Spa er et eksklusivt hotell som ligger i rolige omgivelser på sandstranda i utkanten av Corralejo. Varme farger og vakker arkitektur bidrar til den luksuriøse opplevelsen. Det koselige bassengområdet ligger i en vakker tropisk hage. Her er det to basseng, hvorav ett oppvarmet til minst 25 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader morgen, kveld og i dårlig vær. Poolbar. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet og på stranda.

Foran hotellet ligger den 300 meter lange sandstranda med gratis solsenger for hotellets gjester. Deler av stranda er ikke egnet for bading. Det er også to badebrygger. Solterrasse med utsikt mot havet og naboøyene Los Lobos og Lanzarote.

Hotellets bufférestaurant World Café er åpen til frokost og middag. Seaside Grill som serverer middelhavsretter og eksklusive Bay Lounge restaurant er begge åpne til lunsj. Barefoot Snack Bar byr på enklere lunsjretter og snacks. Til middag er det flere gode á la carte-restauranter å velge blant. Canarian Restaurant fokuserer på fine lokale retter, Himitsu har asiatiske spesialiteter på menyen, på Gohan kan man spise sushi og Teppanyaki, spis italiensk på Trattoria eller middelhavsmat på Mediterráneo. Pent antrekk til middag, langbukser, skjorte og lukkede sko for menn. Bluse/skjorte eller kjole /skjørt og lukkede sko for damer. Mer k at alle restaurantene ikke er åpne hver dag. Flere barer. Noen i lounge-stil med balinesiske solsenger, andra med DJ eller levende musikk. Coffeé shop. Underholdning hver dag og levende musikk hver kveld.

Lad opp batteriene i hotellets spa, Secrets Spa by Natura Bissé. En inngangsbillett per person er inkludert. Her er det blant annet hamam, dampbadstue, opplevelses dusjer, isfontene og jacuzzi. Et bredt utvalg av behandlinger mot avgift. Treningsrom. Aktiviteter som vannsport, fotturer og sykling. Ingen trafikk.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive UItra mot tillegg.

Halvpensjon er frokost og middag i bufférestauranten World Café.

All Inclusive

All Inclusive Ultra omfatter:

 • Frokostbuffé i World Café kl. 8.00-10.00.
 • Lunsj (et utvalg av forretter, varmretter og desserter) i Seaside Grill, Bay Lounge & Restaurant og Barefoot Snack Bar kl. 12.00-16.00.
 • Middag i bufférestauranten kl. 19.00-22.00.
 • Middag i Mediterráneo, Himitsu, Gohan, Canario og Trattoria kl. 19.00. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 11.30-24.00.
 • Påfyll av minibaren med brus, øl og vann annenhver dag.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Eksklusive hoteller skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde