Familierom

Familierom med oppholdsrom og soverom adskilt med skyvedør. Lite kjøleskap, vannkoker og TV. USB-port til elektronisk utstyr. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Romslige, nyrenoverte og moderne juniorsuiter med soverom og oppholdsrom. Noen av juniorsuitene har skyvedør mellom sove- og oppholdsrom. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Lite kjøleskap og vannkoker. TV. USB-port til elektronisk utstyr. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite premium, aldersgrense 16 år

Fine og pene juniorsuiter for gjester over 16 år. To enkeltsenger eller en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Lite kjøleskap, vannkoker. Nespresso maskin og kapsler. Velkomstkit som vanligvis inneholder en flaske vann, juice og øl. TV. Putemeny. USB-port til elektronisk utstyr. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Gjester i Juniorsuite Premium har tilgang til hotellets My favorite Club-område.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-3

Toroms suite

Romslige toroms suiter med to soverom med skyvedør i mellom. Det ene soverommet har dobbeltseng og det andre rommet har to enkeltsenger i åpen planløsning med oppholdsrom. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Lite kjøleskap, vannkoker og TV. USB-port til elektronisk utstyr. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn