Rom/leiligheter

Familierom

Familierom med oppholdsrom og soverom adskilt med skyvedør. Kjøleskap, vannkoker og TV. USB-port til elektronisk utstyr. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Romslige, nyrenoverte og moderne juniorsuiter med soverom og oppholdsrom. Noen av juniorsuitene har skyvedør mellom sove- og oppholdsrom. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Kjøleskap og vannkoker. TV. USB-port til elektronisk utstyr. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite premium (16 år)

Fine og pene juniorsuiter for gjester over 16 år. Lite kjøleskap, vannkoker og velkomstkit med en flaske vann, juice og øl (som regel). TV. Putemeny. Strandveske. USB-port til elektronisk utstyr. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-3

Toroms suite

Nyrenoverte, romslige toroms suiter med to soverom med skyvedør i mellom. Det ene soverommet har dobbeltseng og det andre rommet har to enkeltsenger i åpen planløsning med oppholdsrom. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Kjøleskap, vannkoker og TV. USB-port til elektronisk utstyr. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn