Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 357 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-03-01


6 av 10

+
Renhold og koselig uteområdet
-
Maten/buffeeten var grusom. Vi hadde juniorsuite med utsikt rett mot nedlagt byggeplass - det er ikke verdt prisen for å si det sånn. I tillegg lå rommet rett bak baren hvor det var show hver kveld. Fikk gratis konsert på rommet til langt på natt med andre ord. Yey

Bekreftet gjest: 2024-03-01


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-02-23


7 av 10

+
Maten og beliggenhet.
-
En i reisefølget fikk maur i sengen og maurbitt, ble meldt fra 2 ganger, ble ikke nevneverdig bedre, fikk tilbud om å bytte rom dagen før hjemreise, det er for dårlig.

Bekreftet gjest: 2024-02-09


10 av 10

+
-
Måltidene, bassengene

Bekreftet gjest: 2024-02-09


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-12-01


10 av 10

+
Alt var bra.
-
Ingen.

Bekreftet gjest: 2023-12-01


4 av 10

+
-
Tilførsel av varmtvann til rommet var altfor dårlig.

Bekreftet gjest: 2023-11-24


9 av 10

+
My Favorite Club
-

Bekreftet gjest: 2023-11-17


7 av 10

+
Utrolig flotte utearealer. Fine bassenger. Rent. Toaletter over alt. Egentlig helt topp.
-
Bedre pizza. Mer smak i hovedretten og finere kjøttbiter I stuinger. Fisk ikke vurdert.

Bekreftet gjest: 2023-03-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

7537 vurderinger
Utmerket
 
3140
Veldig bra
 
2749
Bra
 
1065
Mindre bra
 
373
Dårlig
 
213

Fem siste vurderinger

27.02.2024

av Julie M

Ryddig og rent men grusom buffetmat. Fint område for barnefamilier

Vi er et par på 30/33 år som først og fremst er veldig glad i ro, avslapning og good mat. Hotellet skal ha ros for renhold og effektiv rydding - men bildene og omtalene på apollo sine nettsider blant annet, svarte ikke til forventningene. Vi har balkong med utsikt rett mot en nedlagt byggeplass for det første. Okei, la gå.. Rommet vårt(junior suite) ligger rett bak baren hvor det er show hver kveld. Privat konsert på rommet med andre ord.. Men den største skuffelsen er maten. Det er oppriktig feilinformasjon å si at det er "flere restauranter" på området. Det er buffetrestauranten + poolrestauranten men de servere samme, usunne maten og det er umulig å spise ekte, sunne råvarer. Det er gryter og fritert, og det de kaller dessertbord/kakebord er ferdigprodukter du får på Mercadona. De serverer til og med ananasringer som har ligget i lake fremfor fersk! I Spania(!!) Den andre restauranten er åpen tre kvelder i uka og serverer i grunn det samme som på buffeten, bare ferdig dandert på tallerken. Virkelig ikke verdt prisen vi har betalt for all inclusive, vi endte med å spise middag i Corralejo sentrum, der er det mye bra restauranter som kan å lage ordentlig autentisk pizza, pasta, indisk etc. Frokosten på hotellet er overkommelig, og kaffen de lager i poolrestauranten er god. Treningsrommet består av maskiner og apparater, samt noen slitne manualer. Ikke optimalt for oss som gjerne vil trene crossfitaktig. Uteområdet er fint, flere basseng og mye opplegg for barn! Men maten: stor skuffelse, og vi er normale i matveien - lager mat fra bunnen av og spiser i grunn alt av råvarer.

 
14.04.2018

av 805sveine Oslo, Norge

Anbefaler rom i premiumdelen!

Vi bodde på en juniorsuite i premiumdelen av hotellet. Rommene var store og flotte, minibar var fylt opp og inkludert i prisen, i tillegg til at premiumgjestene hadde en egen restaurant/bar de kunne benytte seg av. Hotellet har ellers store og flotte bassengområder. Nærmeste sentrum lå kun 20 min å gå unna.

 
02.03.2016

av Ann-Karin F

Flott familiehotell

Hotellet lå sentralt til og hadde flotte rom og fasiliteter. Dette er et all inclusive hotell og maten er bra. Kveldsunderholdning var generelt ok. Rengjøring og personale var vennlige og veldig hjelpsomme. fremhever hvor profesjonelle de er i resepsjonen. Et godt alternativ for en barnefamilie.

 
22.05.2013

av LizAdvisor80 Åndalsnes, Norge

Ikke la deg lure av stjernene, dette er IKKE et 4 stjernes hotell!

Vi hadde booket flere rom, for totalt seks voksne og tre barn under 2 år. Vi var i resepsjonen med barnevogner, dobbeltvogner og en haug med bagasje. Likevel gir de oss rom i 2.etg - heiser finnes ikke! Etter mye styr og forklaringer om at vi ikke kunne bo i 2 etasje uten heis, fikk vi etter hvert byttet rom – for et styr! Styr unna buffeen om du ikke vil bli syk! Her bruker de blant annet samme redskap til å legge rått kjøtt på stekepannen, som de bruke til å servere sine gjester! At man ikke er kledd skikkelig med sko etc. når man skal i restauranten betyr vist ikke noe her! Obs! Om du vil spise i en av restaurantene, så vær obs på at du kun kan booke dette ved personlig oppmøte mellom klokken 9 og 10! Personalet på hotellet kan generelle for dårlig engelsk som fører til unødvendige misforståelser. Blant annet bestilte de ikke taxi med barnesete som vi ba om da vi skulle reise til flyplassen. Ingen tok ansvar og alle bare skyldte på alle – tragisk service! Ved bassenget foregikk det vedlikehold midt på dagen og det ble mye støy og støv fra vinkeslipere etc. – ikke akkurat det man ønsker når man er på ferie og skal slappe av. Man må betale for internett! Ikke bare det, men når man kjøper seg tilgang, så viser det seg å ikke fungere på alle enheter(eks. android). Igjen var dessverre engelskkunnskapene til de i resepsjonen så elendig, at det endte med at vi ikke kom på nett. Vi fikk heller ikke refundert pengene! Trådløs nett dekker heller ikke hele området.

 
18.05.2012

av HistE Oslo

Perfekt om man får en god pris

Var der i mai 2012 med barn på 3 og 8. Hyggelig og veldig barnevennlig hotell. Rent og tiltalende på alle måter. Noe av det fine med hotellet er at det er delt inn i ulike "soner"; en spesielt egnet for barnefamilier, en for de som ønsker seg ulike sportsaktiviteter og en rolig sone uten barn og støy. I tillegg flere andre bassenger. Veldig bra og variert mat til alle måltidene. Stor variasjon også fra dag til dag. Fisk, kjøtt, grønnsaker, frukt og flere desserter både til lunsj og middag. Fin og rolig beliggenhet nær havet midt mellom sentrum av Corralejo og Dunas, men den nærmeste stranden har ikke de beste bademulighetene på grunn av stein og berg før man kommer uti. Badeland i gangavstand som egner seg best for barn over 120 cm!