Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 207 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Beliggenhet, sikkerheten og 2 etg. er et pluss
-
Wifi fungerte ikke utenom resepsjonsomr. Ikke på rommet.Kun Kaldtvann til neste dag. Allergener ! Ingen merking ,ble bedt om å spørre og ikke alle kunne svare. Ble spist mye av det samme som var safe. ☹

Bekreftet gjest: 2021-12-26


7 av 10

+
My favourite club-området. Treningsrommet.
-
Maten: Alt var ganske smakløst. Delikat, men lite smak. Buffetrestauranten var best, overraskende nok.

Bekreftet gjest: 2021-12-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

6429 vurderinger
Utmerket
 
2578
Veldig bra
 
2441
Bra
 
909
Mindre bra
 
320
Dårlig
 
183

Fem siste vurderinger

14.04.2018

av 805sveine Oslo, Norge

Anbefaler rom i premiumdelen!

Vi bodde på en juniorsuite i premiumdelen av hotellet. Rommene var store og flotte, minibar var fylt opp og inkludert i prisen, i tillegg til at premiumgjestene hadde en egen restaurant/bar de kunne benytte seg av. Hotellet har ellers store og flotte bassengområder. Nærmeste sentrum lå kun 20 min å gå unna.

 
02.03.2016

av Ann-Karin F

Flott familiehotell

Hotellet lå sentralt til og hadde flotte rom og fasiliteter. Dette er et all inclusive hotell og maten er bra. Kveldsunderholdning var generelt ok. Rengjøring og personale var vennlige og veldig hjelpsomme. fremhever hvor profesjonelle de er i resepsjonen. Et godt alternativ for en barnefamilie.

 
22.05.2013

av LizAdvisor80 Åndalsnes, Norge

Ikke la deg lure av stjernene, dette er IKKE et 4 stjernes hotell!

Vi hadde booket flere rom, for totalt seks voksne og tre barn under 2 år. Vi var i resepsjonen med barnevogner, dobbeltvogner og en haug med bagasje. Likevel gir de oss rom i 2.etg - heiser finnes ikke! Etter mye styr og forklaringer om at vi ikke kunne bo i 2 etasje uten heis, fikk vi etter hvert byttet rom – for et styr! Styr unna buffeen om du ikke vil bli syk! Her bruker de blant annet samme redskap til å legge rått kjøtt på stekepannen, som de bruke til å servere sine gjester! At man ikke er kledd skikkelig med sko etc. når man skal i restauranten betyr vist ikke noe her! Obs! Om du vil spise i en av restaurantene, så vær obs på at du kun kan booke dette ved personlig oppmøte mellom klokken 9 og 10! Personalet på hotellet kan generelle for dårlig engelsk som fører til unødvendige misforståelser. Blant annet bestilte de ikke taxi med barnesete som vi ba om da vi skulle reise til flyplassen. Ingen tok ansvar og alle bare skyldte på alle – tragisk service! Ved bassenget foregikk det vedlikehold midt på dagen og det ble mye støy og støv fra vinkeslipere etc. – ikke akkurat det man ønsker når man er på ferie og skal slappe av. Man må betale for internett! Ikke bare det, men når man kjøper seg tilgang, så viser det seg å ikke fungere på alle enheter(eks. android). Igjen var dessverre engelskkunnskapene til de i resepsjonen så elendig, at det endte med at vi ikke kom på nett. Vi fikk heller ikke refundert pengene! Trådløs nett dekker heller ikke hele området.

 
18.05.2012

av HistE Oslo

Perfekt om man får en god pris

Var der i mai 2012 med barn på 3 og 8. Hyggelig og veldig barnevennlig hotell. Rent og tiltalende på alle måter. Noe av det fine med hotellet er at det er delt inn i ulike "soner"; en spesielt egnet for barnefamilier, en for de som ønsker seg ulike sportsaktiviteter og en rolig sone uten barn og støy. I tillegg flere andre bassenger. Veldig bra og variert mat til alle måltidene. Stor variasjon også fra dag til dag. Fisk, kjøtt, grønnsaker, frukt og flere desserter både til lunsj og middag. Fin og rolig beliggenhet nær havet midt mellom sentrum av Corralejo og Dunas, men den nærmeste stranden har ikke de beste bademulighetene på grunn av stein og berg før man kommer uti. Badeland i gangavstand som egner seg best for barn over 120 cm!

 
10.05.2012

av Truude Sarpsborg, Norge

Familietur

Fint og velstelt hotell, både rommene og rundt om på området. Eneste negative med rommene var sengene. En stenhard dobbeltseng og veldig lite god sovesofa. God, frisk/fersk og variert mat, mange nye retter hver dag. Og et hav av varianter på både frokost, lunsj og middagsbuffeten. Mange aktiviteter for barn, lekeplass, to barnebasseng og disco hver dag. Gåavstand til både by og fin strand.