Storbyferie tips: San Francisco

Storbyferie-tips: Hva ønsker du å oppleve?

Kanskje ønsker du å bare reise bort og skjemme deg selv bort på spa? Se favorittlaget score mål på hjemmebane eller vil du overraske kjæresten med en romantisk weekendtur? Se våre reisetips for de beste storbyopplevelsene under.

Romantisk storbyweekend

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise på en kortere bryllupsreise. Paris, Roma, Praha og Barcelona er noen populære favoritter.

Bestill en romantisk weekend

Fotballreiser

Se fotball på høyeste nivå og opplev stemningen på stadion. Bestill en fotballreise og se lag som Manchester United, Liverpool og Barcelona.

Se utvalget vårt av fotballreiser

Julemarked

Det er ingenting som setter i gang julestemningen som et skikkelig julemarked. Kjøp håndmalte julekuler, spis deilig julebakst og nyt varm gløgg i julestrømpekrus. 

Se de vakreste julemarked-byene

Spaweekend

Ta en skikkelig pause fra hverdagen og nyt en helg med spa og velvære i fokus. Varme kilder, sauna eller massasje - hva er din favoritt?

Se reiseforslag for spaweekend

Storbyweekend

Vil du komme deg ut i verden litt, men har kun en helg til rådighet? Du kan reise til flere europeiske byer på få timer og til en rimelig penge. 

Se forslag for storbyweekend

Nyttårsreiser

Ønsker du litt ekstra festlig stemning på nyttårsaften bør du prøve å feire den i en storby. En opplevelse du garantert ikke vil glemme!

Se festlige byer for nyttårsfeiringen


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Storbyferie

Sett sammen reisen akkurat slik du vil: Du velger reiselengde, fly og hotell. Vi samarbeider med over 400 flyselskaper og tusenvis av hoteller.

Se vårt utvalg av storbyferier

Fly med oss – verden over

Bestill flybilletter til all verdens steder! Du velger alt selv, reiselengde, pris, flyruter og ikke minst blant de over 400 flyselskapene vi tilbyr.

Søk og bestill flybilletter