Storbyferie tips: San Francisco

Storbyferie-tips: Hva ønsker du å oppleve?

Kanskje ønsker du å bare reise bort og skjemme deg selv bort på spa? Se favorittlaget score mål på hjemmebane eller vil du overraske kjæresten med en romantisk weekendtur? Se våre reisetips for de beste storbyopplevelsene under.

Storbyreiser med Apollo:

  • Søk blant 1000-vis av fly og hoteller.
  • Gode priser og det beste utvalget.

Du er beskyttet av pakkereiseloven

Bestiller du storbyferie med Apollo, velger du selv rutefly og hotell. Hotellene har minst tre stjerner (3***). Bestill fly og hotell samlet, og du er sikret av Pakkereiseloven. Du kan selvfølgelig bestille kun fly eller kun hotell også.

Romantisk weekend

Hvorfor ikke gjøre litt ekstra stas på kjæresten til neste bursdagsfeiring? Ta med en du er glad i på en romantisk weekend i en av Europas vakreste byer!

Romantisk weekend - se populære byer

Fotballreiser

Hvem ønsker vel ikke å oppleve favorittlaget score på hjemmebane? Bestill pakkereise og kampbilletter samtidig, så er det bare å glede seg til kamp!

Se aktuelle fotballreiser

Julemarked

Det er ingenting som setter i gang julestemningen som et skikkelig julemarked. Kjøp håndmalte julekuler, spis deilig julebakst og nyt varm gløgg i julestrømpekrus. 

Se de vakreste julemarked-byene

Spaweekend

Ta en skikkelig pause fra hverdagen og nyt en helg med spa og velvære i fokus. Varme kilder, sauna eller massasje - hva er din favoritt?

Se reiseforslag for spaweekend

Storbyweekend

Vil du komme deg ut i verden litt, men har kun en helg til rådighet? Du kan reise til flere europeiske byer på få timer og til en rimelig penge. 

Se forslag for storbyweekend

Nyttårsreiser

Ønsker du litt ekstra festlig stemning på nyttårsaften bør du prøve å feire den i en storby. En opplevelse du garantert ikke vil glemme!

Se festlige byer for nyttårsfeiringen