Storbyferie tips: San Francisco

Storbyferie-tips: Hva ønsker du å oppleve?

Kanskje ønsker du å bare reise bort og skjemme deg selv bort på spa? Se favorittlaget score mål på hjemmebane eller vil du overraske kjæresten med en romantisk weekendtur? Se våre reisetips for de beste storbyopplevelsene under.

Romantisk weekend

Hvorfor ikke gjøre litt ekstra stas på kjæresten til neste bursdagsfeiring? Ta med en du er glad i på en romantisk weekend i en av Europas vakreste byer!

Romantisk weekend - se populære byer

Fotballreiser

Hvem ønsker vel ikke å oppleve favorittlaget score på hjemmebane? Bestill pakkereise og kampbilletter samtidig, så er det bare å glede seg til kamp!

Se aktuelle fotballreiser

Julemarked

Det er ingenting som setter i gang julestemningen som et skikkelig julemarked. Kjøp håndmalte julekuler, spis deilig julebakst og nyt varm gløgg i julestrømpekrus. 

Se de vakreste julemarked-byene

Spaweekend

Ta en skikkelig pause fra hverdagen og nyt en helg med spa og velvære i fokus. Varme kilder, sauna eller massasje - hva er din favoritt?

Se reiseforslag for spaweekend

Storbyweekend

Vil du komme deg ut i verden litt, men har kun en helg til rådighet? Du kan reise til flere europeiske byer på få timer og til en rimelig penge. 

Se forslag for storbyweekend

Nyttårsreiser

Ønsker du litt ekstra festlig stemning på nyttårsaften bør du prøve å feire den i en storby. En opplevelse du garantert ikke vil glemme!

Se festlige byer for nyttårsfeiringen


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Vi har reiser til alle eksotiske drømmesteder verden over. Sett sammen reisen akkurat som du vil, når du vil og hvor du vil!

Søk og bestill en eksotisk reise

Storbyreiser

Bestill en herlig storbyreise og unn deg en flott opplevelse! Opplev minnerike dager i spennende storbyer hvor som helst i verden.

Søk og bestill en storbyferie

Fly med oss – verden over

Bestill flybilletter til all verdens steder! Du velger alt selv, reiselengde, pris, flyruter og ikke minst blant de over 400 flyselskapene vi tilbyr.

Søk og bestill flybilletter