Reise til London – Populær og perfekt for en storbyferie

London

  • • Se verdenskjente landemerker
  • • Fantastisk shopping
  • • Fotball, teater og uteliv

En reise til London byr på noe for enhver smak, interesse og lommebok. Det bugner av opplevelser: shopping, sightseeing og muséer, gode restauranter, musikaler og teater, fotball og natteliv – for å nevne noe.



Fakta om London

Lokal tid

GMT: norsk tid minus 1 time

Valuta

Britiske pund (GBP)

Transport t/r hotell

Flyplasser i London
Når du bestiller flyreiser til London er det greit å tenke gjennom hvilken flyplass du vil fly til. Da er det fint å vite at med SAS og British Airways flyr du som oftest til Heathrow (LHR), mens Norwegian flyr til Gatwick (LGW). Det finnes flere flyplasser i London-regionen - Stansted, Luton og London City. London City er en liten flyplass som stort sett blir brukt av forretningsreisende. Både Heathrow og Gatwick har har meget gode transportmuligheter, og det går raskt å ta seg til London. Ruteplanlegger og mer informasjon om Londons kollektivtilbud finner du hos London Transport.

Heathrow
Heathrow er en av verdens største og travleste flyplasser og har 5 terminaler. Fra Heathrow tar man seg enkelt til sentrale deler av London med undergrunnsbanen Piccadilly line, eller med ekspresstoget Heathrow Express som går direkte til Paddington stasjon. Undergrunnsbanen er billigst i pris men bruker også lengst tid. Taxi er et dyrere alternativ, men kan absolutt være prisgunstig om man er flere som reiser og at reisen er utenfor rushtrafikken.

Gatwick
Gatwick er Londons nest største flyplass og brukes først og fremst av Norwegian fra Norge. Flyplassen har to terminaler, North og South. Med Gatwick Express reiser du direkte til den store togstasjonen Victoria. Det går også lokaltog fra Gatwick til både Victoria og London Bridge.

Mer fakta

Været

jan 9°c
feb 9°c
mar 12°c
apr 15°c
mai 18°c
jun 21°c
jul 23°c
aug 23°c
sep 20°c
okt 16°c
nov 12°c
des 9°c
8,9 av 10 London
Våre gjesters vurdering, Basert på 6 vurderinger
Ting å gjøre i London

Forenkle ditt London-opphold

Gjør Londonreisen mer spennende - bestill billetter til events og aktiviteter.
Les mer og bestill her

Alle reisemål Storbritannia

Edinburgh

Edinburgh er ikke bare Skottlands hovedstad, det er også Storbritanninas nest største turistby. Byen, som er mindre enn Oslo, men større enn Bergen, er et ypperlig reisemål for en storbyweekend. Her er det vakre omgivelser, hyggelig atmosfære, spennende historie og den er fin å ta seg rundt i til fots. Å reise til Edinburgh er en fin avveksling fra det dagligdagse.

Manchester

Manchester er Storbritannias tredje største by, og trolig mest kjent for sine to store fotballag. Byen har riktignok mer å by på enn fotball. Den tidligere industribyen har de senere år blomstret og kan i dag friste med både bra shopping og et bredt tilbud av puber og restauranter. På en reise til Manchester kan altså både de fotballgale og de shoppingglade få tiden til å gå.