Reise til Praha – perfekt for en romantisk weekendtur

Praha

  • • Et ølmekka og spennende matkultur
  • • Godt bevart middelalderarkitektur

Reis på en weekendtur til romantiske Praha. Vandre i den gamle bydelen og spaser over den berømte Karlsbroen. Nyt god mat og drikke til gunstige priser, beundre den vakre arkitekturen, besøk interessante museer og herlige promenadegater. Bestill fly og hotell til Praha med Apollo og bli borte så lenge du vil.Fakta om Praha

Lokal tid

Samme tidssone som Norge.

Valuta

Tsjekkisk koruna, CZK.

Transport t/r hotell

Prahas flyplass
Václav Havel-flyplassen er Prahas internasjonale flyplass. Den kalles også for Ruzyne. Flyplassen, som er Tsjekkias største, ligger cirka 10 kilometer fra Prahas sentrum. Václav Havel med sine to terminaler er selve navet for det tsjekkiske flyselskapet Czech Airlines.

Transport fra flyplassen
Fra Václav Havel-flyplassen tar man seg enkelt med buss eller taxi. Getbybus busser går hver halvtime fra flyplassen til Náměstí Republiky – Republikkens torg – i sentrum av Praha. Reisen tar cirka 30 minutter. I tillegg går det en ekspressbuss til sentralstasjonen i Praha, som tar omtrent 35 minutter.

Vil du til t-banenettet tar du buss 119 til t-banestasjonen Nádraží Veleslavín som ligger på linje A, eller buss 100 til stasjonen Zličín på linje B. Det finnes bussholdeplasser utenfor begge terminalene. Billetter kan du kjøpe i ankomsthallen. Du kan også kjøpe billetter i automater på holdeplassene eller direkte fra sjåføren – men da med kontanter.

Mer fakta

Været

jan 3°c
feb 4°c
mar 9°c
apr 15°c
mai 19°c
jun 22°c
jul 25°c
aug 25°c
sep 19°c
okt 13°c
nov 8°c
des 4°c
7,8 av 10 Praha
Våre gjesters vurdering, Basert på 18 vurderinger