Reise til Krakow – vakker, rik og rimelig

Krakow

  • • Rimelig priser
  • • Høy standard
  • • Fantastiske severdigheter

Krakow er et populært reisemål for weekendtur, og det er lett å forstå. Hit kan du fly enkelt og billig, og det er prisgunstige hoteller og restauranter her. Den flotte gamlebyen, og nærheten til to andre UNESCO Verdensarvsteder, er bare noen av tingene som er med på å gjøre Krakow til et attraktivt reisemål, og en av landets største turistbyer.

Utvalgte hotell i Krakow

Favoritthoteller i Krakow

Rimelige hoteller i Krakow sentrum. Prisen inkluderer fly og hotell.

Se alle hoteller i KrakowFakta om Krakow

Lokal tid

Ingen tidsforskjell fra Norge.

Valuta

Polske zloty, PLN.

Transport t/r hotell

Du reiser på egen hånd og arrangerer din egen transport.

Mer fakta

Været

jan 0°c
feb 1°c
mar 6°c
apr 12°c
mai 17°c
jun 20°c
jul 22°c
aug 22°c
sep 17°c
okt 12°c
nov 5°c
des 1°c

Alle reisemål Polen

Warszawa

Warszawa er storbyen som vil overraske deg. Her venter spennende historie, en drøss med severdigheter, museer og ikke minst gamlebyen som står på Unescos Verdensarvliste. At du i tillegg får veldig mye for pengene gjør Warszawa til et perfekt reisemål for en helgetur!

Gdansk og Sopot

Gdansk, Sopot og Gdynia i Pomorskie, Polen – ligger ved kysten av Østersjøen og utgjør til sammen Tricity. For en billig ferie er Gdansk et perfekt reisemål. For en badeferie er Sopot et glimrende sted å reise til. Det finnes direktefly fra Oslo til Gdansk, men vil du reise fra andre steder i landet er det også mange muligheter. For eksempel kan du reise Haugesund – Gdansk på kun drøye 3 timer med et kort stopp i for eksempel Oslo. Bestill fly og hotell til Gdansk eller Sopot med oss og vær borte så lenge du vil.