Reise til Krakow – vakker, rik og rimelig

Krakow

  • • Rimelig priser
  • • Høy standard
  • • Fantastiske severdigheter

Krakow er et populært reisemål for weekendtur, og det er lett å forstå. Hit kan du fly enkelt og billig, og det er prisgunstige hoteller og restauranter her. Den flotte gamlebyen, og nærheten til to andre Unesco verdensarvsteder, er bare noen av tingene som er med på å gjøre Krakow til et attraktivt reisemål, og en av landets største turistbyer.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Krakow

Lokal tid

Ingen tidsforskjell fra Norge.

Valuta

Polske zloty, PLN.

Transport t/r hotell

Krakow flyplass
Det offisielle navnet på Krakows internasjonale flyplass er John Paul II International Airport Krakow-Balice. Flyplassen ligger, som navnet sier, i Balice. Det er omtrent 11 km vest for Krakow. Krakow-Balice er den nest største flyplassen i Polens og har to terminaler.

Transport til og fra Krakow-Balice flyplass
Fra flyplassen reiser du enklest til Krakow med tog. Toget går hver halvtime og tar cirka 20 minutter til sentrum. Togbilletter kjøpes ved Terminal 1, ombord eller på jernbanestasjonen i Krakow. Det går gratis buss fra terminalene til toget.

Den absolutt rimeligste måten å reise mellom flyplassen og sentrum er med lokalbuss, og tar omtrent 40 minutter. Bussrutene 208 og 902 går til Krakows togstasjon. Taxi er naturligvis et dyrere alternativ, men fortsatt rimelig sammenlignet med mange andre europeiske flyplasser.

Mer fakta

Været

jan 3°c
feb 4°c
mar 9°c
apr 15°c
mai 20°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 25°c
sep 20°c
okt 15°c
nov 9°c
des 4°c
8,3 av 10 Krakow
Våre gjesters vurdering, Basert på 6 vurderinger

Alle reisemål Polen

Warszawa

Warszawa er storbyen som vil overraske deg. Her venter spennende historie, en drøss med severdigheter, museer og ikke minst gamlebyen som står på Unescos Verdensarvliste. At du i tillegg får veldig mye for pengene gjør Warszawa til et perfekt reisemål for en helgetur!

Gdansk

Gdansk ligger ved Østersjøens kyst med nabobyer som Sopot og Gdynia i regionen Pomorskie, Polen. For en rimelig ferie er Gdansk et perfekt reisemål. Badeferien kan du legge til Sopot og vil du se mer er det bare å hoppe på toget. Bestill fly og hotell til Gdansk med oss og vær borte så lenge du vil.