Weekend i Palma

Weekendtur til Palma - reisetips

Palma – det perfekte reisemål for en weekendtur. Kun en kort flyreise unna, nyter du et behagelig klima, fantastisk shopping og hyggelige restauranter i tillegg til Middelhavets fristelser. Det er ikke rart at en weekendtur i Palma alltid er populært. En weekendtur til Palma pakker du selv, og velger reiselengde, hotell og fly – akkurat slik det passer deg.

Bilde av restaurant

Palmas beste restauranter

Her har vi samlet noen av Palmas beste restauranter hentet fra TripAdvisor 2017.

Badal Burger serverer velgjorte hamburgere med godt tilbehør. Ligger i nærheten av salgshallen Mercat de l'Olivar.

Marsim Bistrobarante har mottatt priser for sitt hyggelige personale og sine spennende smaksopplevelser. Serverer sunne hamburgere.

Restaurante Toque er en familiedreven restaurant med mange stamgjester. I tillegg til vellaget mat har Toque en rolig atmosfære og et dyktig personal.

Sandro er Palmas beste italienske restaurant. Bra service og smakfull, god mat.


Bilde av shoppingposer

Shopping i Palma

Palma bugner av butikker! Her finnes alt fra eksklusive merkebutikker til butikkjeder som Zara, HM og Mango. Mange med lavere priser enn her hjemme. Er du ute etter bra shopping i Palma skal du begi deg til shoppinggaten Avinguda Jaume III. Her finnes blant annet varehuset El Corte Ingles som har alt fra klær og sminke til hjemmeinnredning og klokker. Butikkjeden har to varehus i Palma, derav et på Avinguda Jaume III. Er du ute etter luksusvaremerkene anbefaler vi området Borne. 

cruise i Middelhavet 

Cruise i Middelhavet

Oppdag Middelhavet fra sjøsiden! Reis fra Roma, Venezia, Den franske riviera eller Barcelona – cruise er den beste måten å oppleve Middelhavet.

Les mer om, eller bestill Middelhavscruise