Nyttårsaften i utlandet

Nyttårsreiser til festlige storbyer

Hva med å feire nyttår i utlandet i år? Legg nyttårsfeiringen til en storby som er kjent for å ta i litt ekstra på nyttårsaften. Blant mange festlige storbyer – anbefaler vi at du tar en ekstra kikk på Edinburgh, New York, Berlin, Paris eller London. Har du hørt om en bedre by for nyttårsfeiring? Ingen problem, vi har reiser til storbyer verden over!


 

London

London er alltid fest og nyttårsaften markeres skikkelig! Fyrverkeriet er flott – kom deg til South Bank for å se det.

Bestill nyttårsreise til London

New York City

Her er det nyttår for virkelig alle pengene. Å stå på Times Square, med uante mengder New Yorkere ved 12-slaget – det er noe alle bør ha opplevd minst en gang i livet.

Bestill nyttårsreise til New York

Barcelona

Her er det bare å kle seg i rødt undertøy, skaffe 12 vindruer (én drue per klokkeslag) og ut i folkemengden med cava. Bestill restaurantbord på forhånd – om du ønsker.

Bestill nyttårsreise til Barcelona

Berlin

Et to kilometer langt festområde strekker seg fra Brandenburger Tor til Strasse des 17 juni i sentrale Berlin – og Berlinerne vet å ha det gøy!

Bestill nyttårsreise til Berlin

Edinburgh

Dette er kanskje Europas flotteste nyttårsby – og skottene feirer i hele fire dager. Rundt 100 000 mennesker samles for å feire "Hogmanay".

Bestill nyttårsreise til Edinburgh

Funchal, Madeira

Ukjent for mange, men få steder kan måle seg med Funchals spektakulære nyttårsfeiring. Det fantastiske fyrverkeriet er i verdensklasse.

Bestill nyttårsreise til Funchal


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Vi har reiser til alle eksotiske drømmesteder verden over. Sett sammen reisen akkurat som du vil, når du vil og hvor du vil!

Søk og bestill en eksotisk reise

Storbyreiser

Bestill en herlig storbyreise og unn deg en flott opplevelse! Opplev minnerike dager i spennende storbyer hvor som helst i verden.

Søk og bestill en storbyferie

Fly med oss – verden over

Bestill flybilletter til all verdens steder! Du velger alt selv, reiselengde, pris, flyruter og ikke minst blant de over 400 flyselskapene vi tilbyr.

Søk og bestill flybilletter