Nyttårsaften i utlandet

Nyttårsreiser til festlige storbyer

Hva med å feire nyttår i utlandet i år? Legg nyttårsfeiringen til en storby som er kjent for å ta i litt ekstra på nyttårsaften. Blant mange festlige storbyer – anbefaler vi at du tar en ekstra kikk på Edinburgh, New York, Berlin, Paris eller London. Har du hørt om en bedre by for nyttårsfeiring? Ingen problem, vi har reiser til storbyer verden over!


Populære reisemål over nyttår

Her finner du noen favoritter som passer for en koselig eller festlig nyttårsreise.

Barcelona

Her er det bare å kle seg i rødt undertøy, skaffe 12 vindruer (én drue per klokkeslag) og ut i folkemengden med cava. Bestill restaurantbord på forhånd – om du ønsker.

Bestill nyttårsreise til Barcelona

Berlin

Et to kilometer langt festområde strekker seg fra Brandenburger Tor til Strasse des 17 juni i sentrale Berlin – og Berlinerne vet å ha det gøy!

Bestill nyttårsreise til Berlin

Nyttårstur til Roma

Feire det nye året i romantiske og spennende Roma! Spis en sen middag på en koselig uteservering i en av byens trattorias før det er tid for rakettene.

Bestill nyttårsreise til Roma

New York City

Her er det nyttår for virkelig alle pengene. Å stå på Times Square, med uante mengder New Yorkere ved 12-slaget – det er noe alle bør ha opplevd minst en gang i livet.

Bestill nyttårsreise til New York


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Romantisk storbyweekend

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise på en kortere bryllupsreise. Paris, Roma, Praha og Barcelona er noen populære favoritter.

Bestill en romantisk weekend

Flybilletter til utlandet

Trenger du kun flybillett? Gjerne til lavpris? Med Apollo kan du bestille billige flybilletter ut av landet. 

Søk og bestill flybilletter


Søk og bestill nyttårsreisen din her

I søkeboksen nedenfor finner du alle reisemål for reiser du setter sammen selv - verden over!