Nyttårsaften i utlandet

Nyttårsreiser til festlige storbyer

Hva med å feire nyttår i utlandet i år? Legg nyttårsfeiringen til en storby som er kjent for å ta i litt ekstra på nyttårsaften. Blant mange festlige storbyer – anbefaler vi at du tar en ekstra kikk på Edinburgh, New York, Berlin, Paris eller London. Har du hørt om en bedre by for nyttårsfeiring? Ingen problem, vi har reiser til storbyer verden over!


Søk og bestill en nyttårsreise


London

London er alltid fest og nyttårsaften markeres skikkelig! Fyrverkeriet er flott – kom deg til South Bank for å se det.

New York City

Her er det nyttår for virkelig alle pengene. Å stå på Times Square, med uante mengder New Yorkere ved 12-slaget – det er noe alle bør ha opplevd minst en gang i livet.

Barcelona

Her er det bare å kle seg i rødt undertøy, skaffe 12 vindruer (én drue per klokkeslag) og ut i folkemengden med cava. Bestill restaurantbord på forhånd – om du ønsker.

Berlin

Et to kilometer langt festområde strekker seg fra Brandenburger Tor til Strasse des 17 juni i sentrale Berlin – og Berlinerne vet å ha det gøy!

Edinburgh

Dette er kanskje Europas flotteste nyttårsby – og skottene feirer i hele fire dager. Rundt 100 000 mennesker samles for å feire "Hogmanay".

Funchal, Madeira

Ukjent for mange, men få steder kan måle seg med Funchals spektakulære nyttårsfeiring. Det fantastiske fyrverkeriet er i verdensklasse.