Nyårsresor

Nyttårsreiser til festlige storbyer

Feire det nye året i en storby som er kjent for å ta i litt ekstra på nyttårsaften. Blant mange festlige storbyer – anbefaler vi at du tar en ekstra kikk på Edinburgh, New York, Berlin, Paris eller London. Har du hørt om en bedre by for nyttårsfeiring? Ingen problem, vi har reiser til storbyer verden over!


Søk og bestill en nyttårsreise


London nyttår

London fra 4 998,–

London er alltid fest og nyttårsaften markeres skikkelig! Fyrverkeriet er flott – kom deg til South Bank for å se det.

Bestill nyttår i London her

Nyttår i New York

New York City fra 11 498,–

Her er det nyttår for virkelig alle pengene. Å stå på Times Square, med uante mengder New Yorkere ved 12-slaget – det er noe alle bør ha opplevd minst en gang i livet.
Bestill nyttår i New York her


Uteservering i Barcelona

Barcelona fra 5 798,–

Her er det bare å kle seg i rødt undertøy, skaffe 12 vindruer (én drue per klokkeslag) og ut i folkemengden med cava. Bestill restaurantbord på forhånd – om du ønsker.
Bestill nyttår i Barcelona her


Berlin fyrverkerier

Berlin fra 3 998,–

Et to kilometer langt festområde strekker seg fra Brandenburger Tor til Strasse des 17 juni i sentrale Berlin – og Berlinerne vet å ha det gøy!
Bestill nyttår Berlin her

 
Edinburghs nyttår, Hogmanay

Edinburgh fra 6 498,–

Dette er kanskje Europas flotteste nyttårsby – og skottene feirer i hele fire dager. Rundt 100 000 mennesker samles for å feire "Hogmanay".
Bestill nyttår i Edinburgh her

Nyttårsfeiring i Funchal

Funchal, Madeira fra 11 998,–

Ukjent for mange, men få steder kan måle seg med Funchals spektakulære nyttårsfeiring. Det fantastiske fyrverkeriet er i verdensklasse.
Bestill nyttår i Funchal her