Lagos De Fañabé

 • • Privat beach club
 • • Stort og herlig bassengområde

Der det ligger ved den koselige strandpromenaden i den nordre delen av Costa Adeje er Lagos de Fañabé et godt valg for vinterens ferie. Det fantasifullt utformede bassengområdet har flere basseng som ligger i et meget frodig område. Nede på stranden venter solsenger og parasoller på hotellets beach club.

Rabatt på alle reiser til Tenerife i vinter

Nå får du 500,– i rabatt per person på pakkereiser med charterfly til Tenerife. Tilbudet gjelder alle avreiser mellom 17. november 2019 og 5. april. 2020. Rabatten er allerede trukket fra prisen på alle reiser i denne perioden. (Rabatten gjelder ikke kun fly.)


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 3-5 personer/3-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Plassering
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Lagos de Fañabé er bygd opp som en liten by med flere mindre bygninger og med gangstier og broer. Her bor du rette ved den koselige strandpromenaden i Costa Adeje. Hotellet har et stort og fint bassengområde med barnebasseng som omgis av høye palmer og mange planter. Ett av bassengene er oppvarmet til minst 20 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om  morgen, kveld og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Poolbar.

Lagos de Fañabe deler fasiliteter med søsterhotellet Los Olivos Beach Resort, der er det blant annet et bassengområde med barnebasseng. De to hotellene deler også strand, der er det beach club som er inkludert i All Inclusive og serverer enkle retter som hamburgere og salat fra meny. Solsenger og parasoller på stranden.

Bufférestauranten El Jardin har kveldsunderholdning og du kan velge å sitte innendørs eller på terrassen. À la carte-restauranten La Tosca byr på en herlig utsikt utover havet og har en meny med mat fra Middelhavslandene (ikke inkludert All Inclusive).

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Trimrom og skjønnhetssenter med blant annet massasje mot avgift. Biljard mot avgift. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Parkering mot avgift. Til supermarkedet er det ca. 20 meter. Gangavstand til Plaza del Duque Shopping Centre. Kort vei til tre fine golfbaner. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 200 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

All Inclusive m/julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag. om du ønsker å legge til julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag. Alternativt frokostbuffé.

Romkategoriene renovert 2-romsleilighet og ikke-renovert 2-romsleilighet har kun frokostbuffé inkludert, og kan legge til jule- og nyttårsmiddag mot avgift. Kontakt selgerne våre om du ønsker å legge til måltider over jul- og nyttår.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00
 • Sen frokost kl. 10.00-12.00
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
 • Lunsj kl. 13.00-15.00, i beach club på stranden. Bordreservasjon kreves og gjøres i resepsjonen dagen før.
 • Snacks kl. 16.00-17.00, i poolbaren
 • Middag kl. 18.30-21.30
 • Beach Club med enkle retter som salater og hamburgere på stranden (bordreservasjon)
 • Ubegrenset med lokal drikke som øl, vin, drinker og brus kl. 10.00-23.00.
 • Gratis solsenger og parasoller på hotellets strand

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Hotellet tar et depositum på 100 euro/uke ved innsjekk. Betales kontant eller med kort.

Sesongvariasjoner

I perioden 1/5-31/10-2019 er ikke romkategoriene Treromsleilighet eller Toromsleilighet i de øvre etasjene tilgjengelige.