Atlantic Holiday – sommer 2024

Atlantic Holiday

  • • Fantastisk beliggenhet ved havet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Fine Atlantic Holiday ligger på den sørlige delen av Tenerife og passer for deg som liker å ha havet i nærheten, god service og en magisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera. Utsikten fra bassengområdet er noe helt spesielt! Før vintersesongen 2023/2024 gjennomgikk hotellet en lettere oppussing.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter superior for 1-4 personer. Toromsleiligheter seafront for 1-4 personer. Juniorsuiter med havutsikt for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig kjekk takterrasse. Standard ok men bærer preg av at det er et eldre hotell.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantic Holiday ligger på første parkett ved klippene mot havet i den lille landsbyen Callao Salvaje på Tenerife. Med lyse, fine leiligheter er det et hotell som passer for både par og familier med litt eldre barn. Fra hotellet er det gangavstand til stranda samt til restauranter og barer i området. Hotellet gjennomgikk en lettere oppussing av fellesområdene og rommene/leilighetene før vintersesongen 2023/24.

Hotellet har et herlig bassengområde med saltvannsbasseng og et lite barnebasseng. Gode solsenger og parasoller er inkludert samt håndkleservice mot avgift. På taket er det en stor sol-/takterrasse med vakker utsikt over Atlanterhavet og naboøya La Gomera. Ved siden av hotellet ligger det en herlig hage med palmer.

Hotellet har en à la carte-restaurant, Sea Soul, med uteservering og vakker utsikt over Atlanterhavet. Poolbaren tilbyr også en à la carte-meny med sunne retter. I Mondo Café kan du slappe av med en god kopp kaffe eller en ferskpresset juice.

Hotellet har et treningsrom. Tennisbane mot avgift. Bordtennis inkludert.

Wifi inkludert på hele hotellområdet (nettet kan være ustabilt). Selvbetjent vaskeri mot avgift. Strykejern og strykebrett lan lånes. Gangavstand til restauranter og barer. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150-200 meter fra hotellet, gjestene må selv ta med bagasjen.

Vil du ta turen inn til Playa de las Americas går lokalbussen cirka to ganger i timen og det tar cirka 30-40 minutter. Ved siden av hotellet ligger en herlig hage med palmer. Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Det er gangavstand til stranda, merk at det er en bakke ned til stranda.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.
  • Halvpensjon (frokost og à la carte-middag).

Til middag er det et valg mellom to forretter, to hovedretter og to desserter.

Alle hotell – Callao Salvaje

MYND Adeje

Velkommen til fine MYND Adeje i Callao Salvaje på Tenerife. Her møtes du av moderne omgivelser, som først og fremst vender seg til et voksent publikum, men alle er velkomne! Legger du til halvpensjon har du dessuten frokost hver morgen og en voucher som kan benyttes til lunsj, middag eller kanskje en cocktail på takterrassen i solnedgangen. Hotellet passer godt for deg som vil trene, sykle og ta vare på kropp og sjel i ferien.

Atlantic Holiday – vinter 2024/25

Fine Atlantic Holiday ligger på den sørlige delen av Tenerife og passer for deg som liker å ha havet i nærheten, god service og en magisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera. Utsikten fra bassengområdet er noe helt spesielt! Før vintersesongen 2023/2024 gjennomgikk hotellet en lettere oppussing. Og som på alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du se frem til morgenyoga flere dager i uka, og en avkoblende stund med en god kaffe eller en frisk juice i Mondo Café.