ting å gjøre på Tenerife - reisetips

Reisetips til Tenerife

Deilig vær året rundt, herlige sandstrender, vakre naturfenomen og tusenvis av ting å se og gjøre – Tenerife byr på det meste! Enten du vil ta en tur opp til vulkanene, shoppe, spille golf eller se gammel arkitektur, kan du finne våre beste reisetips her.

Bestill reise til Tenerife >>

Se flere reisetips

Det kanariske kjøkkenet

På den kanariske menyen finner du så vel spanske klassikere som egne spesialiteter. Få vann i munnen av å se på våre kulinariske tips på alt fra papas til paella. Tenerife er kjent for sine gode viner. Det er hele fem vindistrikt på øya! 

Se våre kulinariske tips

De åtte beste strendene

Tenerife er Kanariøyenes største og grønneste øy. Dets herlige vær og høye vanntemperaturer gjør øya til et paradis for deg som liker sand, sol og hav. Tenerife byr på noen av Spanias absolutt vakreste strender. Se våre favoritter!

Se Tenerifes åtte beste strender

Teide – dramatikk på høyt nivå

Verdens tredje største vulkan ligger på Tenerife. Å gå rundt i nasjonalparken rundt Teide er nesten som en piknik på månen. Fra toppen av Teide kan du se ut over havet og de omkringliggende øyene.

Les våre tips om nasjonalparken

Shopping på Tenerife

På Tenerife har du muligheten til å gjøre et riktig godt kjøp i og med deres lave skatteordning. Se alle våre tips for de beste klesbutikkene, genuine småbutikker, og de herlige, kanariske suvenirbutikkene – så klart.

Se shoppingtips for Tenerife

Tenerifes tettsteder og byer

Tenerife er Kanariøyenes største øy, og her finner du både små og store byer. Se Tenerifes mest stilfulle 1700-talls fasader, hvor du finner øyas vakreste havutsikter og hvor du kan få et ekte innblikk i det kanariske hverdagslivet.

Les mer om Tenerifes vakreste steder

Karneval på Tenerife

Vil du oppleve skikkelig feststemning skal du sikte deg inn på å bli med på karnevalet i Santa Cruz i månedsskiftet februar-mars hvert år. Det største er det som er i Santa Cruz og der kan du se frem til dans, musikk og herlige gatefester. 

Les mer om karnevalene på Tenerife

Tenerifes herligste restauranter

Endelig slipper du å løpe til matbutikken og slite på kjøkkenet for å spise – nå er det endelig ferietid! Se våre beste restauranttips, enten du er ute etter pizza eller ekte kanarisk kjøkkenkunst. Har du hørt om Monkeyrestaurantene?

Se våre utvalgte restauranter

Reisetips til Puerto de la Cruz

Vakre landskap og kanarisk hverdagsliv. Vil du oppleve en mer genuin side av Tenerife? Puerto de la Cruz i nord er ikke like solsikker som badestedene i sør, men det er et sikkert kort når det kommer til sjarm og ekte småbyliv.

Les våre tips om Puerto de la Cruz

Severdigheter på Tenerife

Pyramider – på Tenerife? Ta del av Tenerifes mer mystiske side og les om pyramidene i Güímar, og om øyens mange historiske kirker og religiøse monument. Og et museum som inkluderer vår egen Thor Heyerdal.

Se våre tips til unike severdigheter

Naturen på Tenerife

Foruten sitt vakre vær har Tenerife mye å by på når det gjelder natur. Les om hvordan erosjoner sakte har formet Europas høyeste klippeformasjoner, frodige skoger og den vakre nabo-øya La Gomera.

Les mer om Tenerifes spesielle natur

Sport i ferien

Tenerife har mye å by på for deg som vil ha en aktiv ferie. Det varme Middelhavet egner seg perfekt for surfing, og ønsker du å spille golf finnes det mange muligheter. Fotball og tennis er også svært populære aktiviteter på øya.

Se våre tips for en aktiv ferie

Golf på Tenerife

Bestill en golfreise til Tenerife, Kanariøyenes grønne øy, som i løpet av de seneste årene har plassert seg som en favorittdestinasjon for golfere.

Les mer om golf på Tenerife


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Kanariøyenes beste opplevelser

Få med deg våre beste tips om Kanariøyene – som fartsfylte festivaler, vakre nasjonalparker og unike smaksopplevelser?

Les vårt blogginnlegg

Våre hoteller på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hoteller gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hoteller på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her