Callao Salvaje – rekreasjon i vakre omgivelser

Callao Salvaje

  • • Ferieby med avkobling på menyen
  • • Gode utfluktsmuligheter
  • • Øyas mest solrike by!

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Callao Salvaje er siste tilskudd av feriebyer med avslappet atmosfære ved havet på Tenerife. De store turiststrømmene har ennå ikke funnet veien hit og det sjarmerende bysentrumet er rolig med noen få restauranter og barer. Ved leilighetshotellet Atlantic Holiday er det en liten lavastrand, og utelivet med barer og restauranter i Playa de las Americas ligger bare en taxitur unna.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »Fakta om Callao Salvaje

Transport t/r hotell

Fra flyplassen Reina Sofia til våre hotell i Callao Salvaje tar det cirka 50 minutter med buss. Bussen kjører vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Små lavastrender.

Mer fakta

Været

jan 18°c
feb 18°c
mar 19°c
apr 19°c
mai 21°c
jun 22°c
jul 25°c
aug 25°c
sep 24°c
okt 23°c
nov 21°c
des 19°c
8,8 av 10 Callao Salvaje
Våre gjesters vurdering, Basert på 1921 vurderinger

Alle feriesteder Tenerife

Golf del Sur

Reis til Golf del Sur på Tenerifes sørlige kyst, en urørt perle og et paradis for golfere. Men det er så mye mer enn bare golfbaner, her er det restauranter og butikker om enn i mindre skala enn i de nærliggende større feriebyene Los Cristianos og Playa de las Americas.

Cruise

Et cruise gir deg en fantastisk mulighet til å på en og samme reise utforske flere steder, kulturer og reisemål, samtidig som du nyter komforten og kan hvile ut om bord på et bekvemt cruiseskip.

Playa de las Americas

Playa de las Americas ligger på den solsikre sørsiden av øya og er kanskje Tenerifes mest kjente ferieby. Her kan du velge mellom gode restauranter, sportsaktiviteter og tennis, og noen av de beste hotellene på Tenerife. Strandpromenaden er over en mil lang og her skjer det alltid noe og for den som vil holde på litt lenger ut i de små nattetimer er det mange nattklubber og barer.

Puerto de la Cruz

Er du ute etter en ekte kanarisk by med en gammel bykjerne med små, søte hus og omsorgsfullt danderte blomster, skal du feriere i Puerto de la Cruz. Her ligger flere av Tenerifes beste restauranter, to lavastrender med mørk sand og de populære saltvannsbassengene designet av César Manrique.

Los Gigantes & Playa de la Arena

Fred, ro og gode utfluktsmuligheter preger idylliske Los Gigantes på sørvestkysten av Tenerife. Her kan du både hvile ut og samle energi gjennom nye, fascinerende naturopplevelser. Du bor i sjarmerende Puerto de Santiago og rett ved stranda Playa de la Arena, med en genuin og avslappet atmosfære.

Los Cristianos

Los Cristianos på Tenerife er en hyggelig ferieby som passer godt for deg som vil bo i noe roligere omgivelser, men samtidig ha tilgang til et godt tilbud av restauranter og butikker. De to sandstrendene er beskyttet fra vinden takket beliggenheten i en bukt, og her tilbys alle mulige vannsportsaktiviteter. Ta turen langs strandpromenaden som går til livlige Playa de las Americas og videre helt til Adeje.