Fakta – Tenerife

Mat og drikke:

2-retters middag ekskl. drikke ca. kr 200 pr. person.

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen Reina Sofia til våre bosteder i Los Cristianos ca. 20 min, til Playa de las Americas ca. 30 min, til Callao Salvaje/Playa Paraiso ca. 50 min, til Los Gigantes/Playa de la Arena ca. 1 t med buss og til Puerto de la Cruz ca. 1,5 time. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender:

I Playa de las Americas, Costa Fânabe, Adeje og Los Cristianos, samt langs sydkysten ligger det flere anlagte strender. I Puerto de la Cruz og Los Gigantes/Playa de la Arena er det lavastrender. Undervannsstrømmer forekommer, flaggsystem finnes på flere strender.

Uteliv:

Playa de las Americas har rikelig med restauranter og barer, diskotek og dansesteder. Los Cristianos og Los Gigantes/Playa de la Arena er noe roligere, men også her er det et godt utvalg av restauranter, barer og kafeer. Puerto de la Cruz kan by på noen av Tenerifes beste restauranter og den berømte botaniske hagen.

Offentlig kommunikasjon:

Gode lokale bussforbindelser på øya. Det er relativt rimelig med taxi. Bil-, sykkel- og mopedutleie.

Aktiviteter:

Playa de las Americas, Los Cristianos, Los Gigantes og Puerto de la Cruz har mange sportsmuligheter, som f.eks. tennis, squash, dykking, ridning, golf, vannski, windsurfing, parasailing m.m.