Fakta – Tenerife

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen Reina Sofia til våre bosteder i Los Cristianos cirka 20 minutter, til Playa de las Americas cirka 30 minutter, til Callao Salvaje/Playa Paraiso cirka 50 minutter, til Los Gigantes/Playa de la Arena cirka 1 time med buss og til Puerto de la Cruz cirka 1,5 time. Bussturen foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender:

I Playa de las Americas, Costa Fânabe, Adeje og Los Cristianos, samt langs sørkysten ligger det flere anlagte strender. I Puerto de la Cruz og Los Gigantes/Playa de la Arena er det lavastrender. Rett utenfor Santa Cruz ligger den populære sandstranda Playa de Las Teresitas. Undervannsstrømmer forekommer, flaggsystem finnes på flere strender.

Uteliv:

Playa de las Americas har rikelig med restauranter og barer, diskotek og danserestauranter. Los Cristianos og Los Gigantes/Playa de la Arena er noe roligere, men også her er det et godt utvalg av restauranter, barer og kaféer. Puerto de la Cruz kan by på noen av Tenerifes beste restauranter og den berømte botaniske hagen.

Offentlig kommunikasjon:

Gode lokale bussforbindelser på øya. Det er relativt rimelig med taxi. Utleie av bil, sykkel og moped.

Aktiviteter:

Playa de las Americas, Los Cristianos, Los Gigantes og Puerto de la Cruz har mange sportsmuligheter, som for eksempel tennis, squash, dykking, ridning, golf, vannski, windsurfing, parasailing med mer.

Nyttig informasjon:

I februar – mars hvert år er det karneval i Santa Cruz. Klikk på lenken og les om det populære karnevalet.