Premiumreiser Kroatia – skreddersydde fellesreiser

Dette er Premium:

 • • Sosiale fellesreiser med reiseleder
 • • Flyreise, hotell eller cruise samt halvpensjon
 • • Håndplukkede opplevelser

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Stadig flere har fått øynene opp for Kroatia, og det er kanskje ikke så merkelig, for det er nesten umulig å ikke å forelske seg i Kroatia. Den vakre kystlinjen, idylliske middelalderbyer, den gode maten og den gjestfrie befolkningen er gode ingredienser til å bli fullstendig fortryllet av. Blir du med på en av våre sosiale Premiumreiser til Kroatia får oppleve du både gode mattradisjoner, vakker natur og spennende kultur. Flyreise, hotell, måltider og utflukter med reiseledere er inkludert i reisen.

Nytt av året er at vi har tematisert reisene og laget ulike program. På Premiumreisene til Kroatia kan du velge mellom Premiumreise Klassik eller Mat & Vin, Brač eller Skjærgårdscruise. På premiumreisene til Makarskas riviera kan du velge å bo på hygglige Tamaris eller Meteor, på Brač bor du på Gava Waterman Resort Milna. Skjærgårdscruiset går med MS Captain Bota og byr på en unik mulighet til å se og oppleve mye av dette vakre og gjestfrie landet.

Populære hoteller – Premiumreiser Kroatia

Bassengområdet

Premiumreise Meteor

Fra 7 998 NOK
Ett av bassengene på hotellet

Premiumreise Tamaris

Fra 8 298 NOK

Bli kjent med Makarska

Makarska er den største byen på rivieraen og er delt opp i to områder. Sentrum med havnepromenaden og sitt vakre torg, og hotellområdet som strekker seg utover fra sentrum langs den idylliske strandpromenaden. På vår premiumreise til Kroatia bor vi i Makarska, en av rivieraens mest populære byer, som frister med en lang og fin strand og en rik historie som går helt tilbake til Romerriket. I området finnes det flere vakre kirker som speiler byens historie, ikke minst gjennom bevarte kunstverk av lokale kunstnere. Benytt anledningen til å besøke fransiskanerklosteret og det som sies å være verdens største utstilling av skjell med flere tusen fine eksemplarer.

En ung nasjon

Kroatia er en ung nasjon som ble uavhengig fra Jugoslavia først i 1991, men historien er eldre enn som så. Allerede 300 år før vår tid anla grekerne kolonier lang kysten, og opp gjennom historien har kysten vært befolket av tallrike folkeslag som romere, kroater, Østerrike-Ungarn og tyrkere før det ble en del av kongeriket Jugoslavia tidlig på 1900-tallet.

Praktfull natur

Naturen i Kroatia er praktfull. De vakre rullsteinsstrendene sørger for at vannet langs kysten oppleves krystallklart. Hotellene og kystbyene omkranses av majestetiske fjell, dramatisk skjærgård og et landskap som ellers består av eviggrønn pinjeskog, grønne åskammer og nasjonalparker. Kysten har et behagelig middelhavsklima med en tørr og varm sommer som strekker seg fra tidlig om våren og langt ut i oktober måned.

Mattradisjoner

Kroatia er et av de landene som virkelig kan overraske når det kommer til mat. Tilgangen til fantastiske råvarer er stor, og det legges ofte stor vekt på kortreist og økologisk mat. For mange er Kroatisk mat synonymt med matfatene på andre siden av Adriaterhavet, og det er lett å tenke at man befinner seg i Italia når man studerer menyene. Det er mye likt, bortsett fra prisene da, som heldigvis smaker mye bedre i Kroatia. Et stamtips for mange matinteressert er å reise til Kroatia på høsten, da setter trøffelsesongen inn og du kan kjenne duften av trøffel nesten uansett hvor du kommer.

8,5 av 10 Premiumreiser Kroatia
Våre gjesters vurdering, Basert på 24 vurderinger

Dette er inkludert i reisen:

 • Direktefly fra  Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund & Trondheim.
 • Transport mellom flyplass og hotell.
 • 7 netter i delt dobbeltrom på hyggelig hotell.
 • Reiser du alene? Ikke noe problem, vi tilbyr enkeltrom mot tillegg.
 • 7 frokoster og måltider ihht. program. 
 • Drikke til måltidene (halv flaske vin, øl, mineralvann).
 • Skreddersydd program med 3 eller 4 utflukter.
 • Skandinavisktalende guider og reiseledere.
Captain Bota

NYHET! Premium skjærgårdscruise

I september 2019 kan du bli med på en Premiumreise om bord i ett av våre populære skjærgårdscruise.

 Les mer om Premium skjærgårdscruise her