Skjærgårdscruise er en unik måte å oppleve Kroatia på.

Skjærgårdscruise i Kroatia

Opplev Kroatias vakre skjærgård om bord i en av våre moderne yachter, som ikke er større enn at de kommer inn i bukter hvor cruiseskip ikke kan seile.  Dagsetappene er korte, for det skal være tid til både sightseeing og forfriskende dukkerter underveis. Båtene ligger til kai fra tidlig ettermiddag og over natten.


Avreise lørdager i perioden 12. mai til 29. september: Direktefly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim.
Avreise onsdager i perioden 27. juni til 8. august med Captain Bota: Direktefly fra Oslo, Stavanger, Bergen, Molde, Bodø, Evenes og Tromsø.

Cruiseferien kan kombineres med en sol- og badeferie langs Makarskas riviera, på øyene Hvar og Brač og i havnebyen Split.


Har du spørsmål? Kontakt oss:

21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00
 

cruise sortert etter

Skjærgårdscruise med Kleopatra

Skjærgårdscruise om bord i en yacht med plass til bare 40 passasjerer tar deg med på et herlig cruise langs kysten av Kroatia. Om dagen ankres det opp for forfriskende badestopp, og om kvelden ligger yachten ved kai i en vakker havn. Et skjærgårdscruise som byr på det lille ekstra!

Mer om Skjærgårdscruise med Kleopatra

Pris pr. person fra 10 748 NOK

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Standardlugar, Dekk 2, 7 netter, 11/8 2018, Fra Oslo Lufthavn

Bestill

Skjærgårdscruise med Afrodita

Opplev den kroatiske skjærgården med Afrodita, en yacht med uformell stemning og maritim sjel. I sju dager seiles det i korte etapper med forfriskende badestopp underveis. Hver ettermiddag venter et nytt spennende sted, der du kan gjøre akkurat hva du selv ønsker. Følg med utflukt eller dra på strei...

Mer om Skjærgårdscruise med Afrodita

Pris pr. person fra 12 798 NOK

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Standardlugar, Dekk 1, 7 netter, 21/7 2018, Fra Oslo Lufthavn

Bestill

Skjærgårdscruise med Captain Bota

Bli med oss på et herlig skjærgårdscruise i Kroatia med yachten Captain Bota. Underveis nyter du sjølivet i komfortabel lugar, med badestopp og late dager på soldekk. Båten legger til kai tidlig ettermiddag og ligger i havn natten over. I havnene finner du restauranter med lokale spesialiteter, og m...

Mer om Skjærgårdscruise med Captain Bota

Pris pr. person fra 9 748 NOK

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Lugar Dekk 1, 7 netter, 8/8 2018, Fra Oslo Lufthavn

Bestill

Skjærgårdscruise med Desire

På et cruise med MS Desire får du oppleve Kroatias vakre skjærgård og besøkt noen av de mest interessante byene samtidig. Båten holder høy standard og er blant de fineste yachtene vi har. Komfortable lugarer sørger for et behagelig opphold. Hver morgen tilberedes en deilig frokostbuffé og til lunsj ...

Mer om Skjærgårdscruise med Desire

Klikk på “Bestill” for prisinformasjon.

Bestill

Skjærgårdscruise med Equator

Bli med oss på et herlig skjærgårdscruise i Kroatia med yachten MS Equator. Underveis nyter du sjølivet i en komfortabel lugar, med badestopp og late dager på soldekk. Båten legger til kai om ettermiddagen, og du kan du i eget tempo oppleve stedene underveis.

Mer om Skjærgårdscruise med Equator

Pris pr. person fra 13 148 NOK

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Standardlugar, Dekk 1, 7 netter, 11/8 2018, Fra Oslo Lufthavn

Bestill

Skjærgårdscruise med Arca/Adriatic Queen

Bli med på sommerens nye cruise om bord i yachtene Arca/ Adriatic Queen. Her venter nasjonalparkene Krka og øygruppen Kornati, noe av det vakreste den kroatiske kysten og Adriaterhavet har å by på. Kysten har over tusen øyer og turen tar deg med til øyene Hvar, Vis og Brac, hver og en med unikt sæ...

Mer om Skjærgårdscruise med Arca/Adriatic Queen

Pris pr. person fra 13 298 NOK

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Standardlugar, Dekk 1, 7 netter, 16/6 2018, Fra Oslo Lufthavn

Bestill