Makarskas Riviera – dramatisk kystlinje, turkisblått hav

Makarskas Riviera

  • • Vi har flest feriesteder på Makarskas Riviera
  • • Kort flyreise

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

En reise til Makarskas Riviera i Kroatia er uforglemmelig. Den dramatiske kystlinjen der havet møter det imponerende fjellmassivet kan ta pusten fra den mest bereiste. Her blir du møtt du av nydelige strender der du kan koble av med sol og bad. Det er heller ikke langt til spennende utfluktsmål i de vakre omgivelsene. La smaksløkene legge ut på en egen reise og nyt av lokale delikatesser på koselige restauranter helt i vannkanten.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Makarskas Riviera

Valuta

Euro (EUR)

Siden 1. januar 2023 er euro Kroatias offisielle valuta.

Transport t/r hotell

Transporten fra flyplassen i Split til de første hotellene i:

  • Baska Voda, Promajna og Makarska tar cirka 1 time og 30 minutter.
  • Tučepi cirka1 time og 45 minutter.
  • Podgora cirka 2 timer.

Vær oppmerksom på at kjøretiden kan bli betydelig lenger i høysesong når trafikken er tett. Bussen kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Strendene på Makarskas riviera har krystallklart, rent vann. Alle strendene er rullesteinstrender, og vi anbefaler badesko. Parasoller og solsenger kan leies av private utleiere langs strendene. Alle våre reisemål har strandpromenade med restauranter og kaféer.

Mer fakta

Været

jan 10°c
feb 11°c
mar 14°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 15°c
des 11°c
8,7 av 10 Makarskas Riviera
Våre gjesters vurdering, Basert på 3000 vurderinger
Noemia Resort
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Toromsleilighet, 7 netter, 17/8 2024, Oslo Lufthavn
fra
6 395 NOK
Bestill

Anna Noemia
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Ettromsleilighet i etasje, 7 netter, 3/5 2025, Oslo Lufthavn
fra
7 522 NOK
Bestill

Park (Makarska)
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Dobbeltrom, 7 netter, 17/8 2024, Oslo Lufthavn
fra
10 553 NOK
Bestill

Alle reisemål Kroatia

Brač

Brač er den tredje største øya i den kroatiske skjærgården. Her nyter du sola og det krystallklare havet langs herlige strender. Apollos hotell ligger i koselige Bol, der du også finner en av Adriaterhavets vakreste strender – Zlatni Rat.

Pula

En reise til Pula på Istria-halvøya byr både på et innblikk i hverdagslivet i Kroatia, på historiske byggverk og krystallklart vann. Nærheten til Italia merkes på flere måter.

Omis Riviera

Reis til Omis Riviera i Kroatia der du finner en god miks av avkobling og eventyr. Slapp av på de fine strendene, oppdag den vakre naturen eller utforsk gatene i Omis by. Her finner du helt sikkert noe som passer for deg!

Dubrovnik

Dubrovnik er en fantastisk by som er elsket av mange. Her kan du oppleve spennende historie, deilig mat og en gjestfri befolkning.

Skjærgårdscruise

Opplev Kroatias vakre skjærgård på ukescruise i en av våre moderne yachter; med korte dagsetapper, forfriskende dukkerter og velsmakende måltider. Det beste av alt er at båten ligger til kai over natten i alle havner. Alle båtene tar 35-40 passasjerer, så her kan du ta med hele familien og enda noen til på en fantastisk ferieopplevelse!

Vodice

Vodice i Kroatia er en liten og sjarmerende by midt mellom Split og Zadar. Byen er mest kjent fordi den er byen med flest restauranter i hele Dalmatia. I havnen i gamlebyen kan du nyte kroatiske spesialiteter.

Split & Podstrana

Reis til Split, en spennende by der gammelt møter nytt. Det mest sentrale er havnepromenaden Rivan og Diocletianus palass og her er det et livlig byliv med kaféer, restauranter og gode shoppingmuligheter. Noen kilometer sør ligger den litt roligere feriebyen Podstrana og lokker med flere fine rullesteinstrender.

Hvar

En reise til Hvar byr på bading i herlig, klart vann, morsomt natteliv og god mat på pittoreske restauranter. Øyas middelalderbygninger skaper en spesiell, sjarmerende atmosfære og over det hele kjennes duften av lavendel og rosmarin. Velkommen til Kroatias mest solsikre øy!