Makarskas Riviera – dramatisk kystlinje, turkisblått hav

Makarskas Riviera

  • • Vi har flest feriesteder på Makarskas Riviera
  • • Kort flyreise
  • • Her ligger familiehotellet Romana Beach Resort

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

En reise til Makarskas Riviera i Kroatia er uforglemmelig. Den dramatiske kystlinjen der havet møter det imponerende fjellmassivet kan ta pusten fra den mest bereiste. Her blir du møtt du av nydelige strender der du kan koble av med sol og bad. Det er heller ikke langt til spennende utfluktsmål i de vakre omgivelsene. La smaksløkene legge ut på en egen reise og nyt av lokale delikatesser på koselige restauranter helt i vannkanten.Fakta om Makarskas riviera

Valuta

HRK = Kroatiske Kuna/Euro (EUR).

Fra og med 1. januar 2023 er euro Kroatias offisielle valuta. Det vil fortsatt være mulig å betale med Kroatiske kuna i hele 2023, men vekslepenger blir gitt i euro.

Transport t/r hotell

Transporten fra flyplassen i Split til de første hotellene i:

  • Baska Voda, Promajna og Makarska tar cirka 1 time og 30 minutter.
  • Tučepi cirka1 time og 45 minutter.
  • Podgora cirka 2 timer.

Vær oppmerksom på at kjøretiden kan bli betydelig lenger i høysesong når trafikken er tett. Bussen kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Strendene på Makarskas riviera har krystallklart, rent vann. Alle strendene er rullesteinstrender, og vi anbefaler badesko. Parasoller og solsenger kan leies av private utleiere langs strendene. Alle våre reisemål har strandpromenade med restauranter og kaféer.

Mer fakta

Været

jan 6°c
feb 7°c
mar 11°c
apr 15°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 18°c
nov 12°c
des 7°c
8,6 av 10 Makarskas riviera
Våre gjesters vurdering, Basert på 3074 vurderinger
Romana Beach Resort
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Ettromsleilighet, 7 netter, 23/9 2023, Oslo Lufthavn
fra
6 823 NOK
Bestill

Noemia Resort
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Toromsleilighet, 7 netter, 23/9 2023, Oslo Lufthavn
fra
6 027 NOK
Bestill

Anna Noemia
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Toromsleilighet, 7 netter, 23/9 2023, Oslo Lufthavn
fra
6 284 NOK
Bestill

Alle reisemål Kroatia

Brač

Brač er den tredje største øya i den kroatiske skjærgården. Her nyter du sola og det krystallklare havet langs herlige strender. Apollos hotell ligger i sjarmerende Postira nord på øya og i Bol, der du også finner en av Adriaterhavets vakreste strender – Zlatni Rat.

Dubrovnik

Dubrovnik er en fantastisk by som er elsket av mange. Her kan du oppleve spennende historie, deilig mat og en gjestfri befolkning.

Skjærgårdscruise

Opplev Kroatias vakre skjærgård på ukescruise i en av våre moderne yachter; med korte dagsetapper, forfriskende dukkerter og velsmakende måltider. Det beste av alt er at båten ligger til kai over natten i alle havner. Alle båtene tar 35-40 passasjerer, så her kan du ta med hele familien og enda noen til på en fantastisk ferieopplevelse!

Rabac

Rabac er en gammel fiskerby som er blitt en stadig mer populær badeby kjent for sine fine små strender. Byens lange strandpromenade binder sammen de små badevikene og langs med veien ligger restauranter, kafeer, italienske isbarer og små butikker.

Vodice

Vodice i Kroatia er en liten og sjarmerende by midt mellom Split og Zadar. Byen er mest kjent fordi den er byen med flest restauranter i hele Dalmatia. I havnen i gamlebyen kan du nyte kroatiske spesialiteter.

Split & Podstrana

Mange velger å reise til Split på grunn av den spennende kombinasjonen av gammelt og nytt – her er det mye kultur og historie, store palasser og katedraler, hyggelige utekaféer og spennende shopping. Og gjestfriheten – ja, den er til å ta og føle på i denne sjarmerende byen.

Hvar

En reise til Hvar byr på bading i herlig, klart vann, morsomt natteliv og god mat på pittoreske restauranter. Øyas middelalderbygninger skaper en spesiell, sjarmerende atmosfære og over det hele kjennes duften av lavendel og rosmarin. Velkommen til Kroatias mest solsikre øy!