Oppdag Kroatia

Kroatia har alt man kan ønske seg av en innholdsrik og avkoblende ferie, og passer både for deg som vil bli kjent med en større by, en liten koselig havneby eller en vakker øy. Uansett hvor du velger å legge ferien din kan du se frem til koselige badebyer, små fiskerlandsbyer, kilometerlange rullesteinstrender og bortgjemte badeviker.


Våre reisemål i Kroatia

Finn din favoritt blant de mange ulike feriestedene i Kroatia – hvor går din Kroatia-ferie? .


Hotell med den beste strandbeliggenhet 

Her finner du noen av våre favoritthotell ved stranda på Makarskas Riviera.


Hotell med basseng

Mange av våre hotell i Kroatia har basseng, her har vi samlet noen av våre favoritter der du kan nyte dager fylt med sol og bad ved bassengkanten.

Finn den neste reisen din


Tips & inspirasjon

Finn inspirasjon av våre reisetips for Kroatia..

Ditt Kroatia

Med koselige badebyer, små fiskelandsbyer, kilometerlange strender og bortgjemte badeviker – kan det være litt vrient å velge ditt Kroatia. Les våre tips og finn din ferieoase.

Les våre tips

De fineste strendene i Kroatia

Kroatia er kjent for sin vakre skjærgård hvor man bader fra klipper og svaberg. Men visste du at det også finnes mange fine strender? Les vår blogg om strendene i Kroatia. 

Se våre favorittstrender i Kroatia

De beste tipsene fra lokalbefolkningen

Marija Babić er fra Makarska og jobber som lokalguide. Dette er hennes beste tips til det beste Kroatia har å by på med alt fra matopplevelser til strender og mindre kjente steder.

Les mer