Reiser til Malaysia

Malaysia

  • • Storslåtte naturopplevelser
  • • Sol, bad og storbypuls
  • • Heftige reisemål

En reise til Malaysia tilbyr et spennende møte med fantastisk natur, regnskog og paradisøyer – i tillegg til en moderne storbykultur og et fantastisk kjøkken.

Malaysia er et kulturelt lappeteppe vevd sammen av indisk fargespill, kinesisk ærverdighet og malaysisk sjarme. Her møter du hjertelige smil, respekt, naturlig skjønnhet og et utvalg av det aller beste fra det asiatiske kjøkken.

Bestill en pakkereise til Malaysia med Apollo, og velg mellom populære steder, som for eksempel Penang, Langkawi og Kuala Lumpur. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være borte, og velger fly og hoteller etter eget ønske.

Populære reisemål – Malaysia

Variert i Malaysia

Les om Christines 10 varierte dager i Malaysia

Nyt en nydelig strand i Malaysia eller reise rundt i dette fortryllende landet. Opplev eksotisk regnskog, prisvinnende gatemat og nydelige strender i Penang. Utforske mangroveskogene, øyhopp med vannscooter, zipline i regnskogen, og drikk kokosnøtter på Langkawis strender. Vi avsluttet med shopping og drinker på en unik takterrasse i Kuala Lumpur. Her er reiseruta med personlige reisetips til Malaysia.

Les om Christines reiserute i Malaysia

Fakta om Malaysia

Lokal tid

+7 timer om sommeren +6 timer om vinteren

Valuta

Malaysiske Ringgit (MYR) 1 MYR = 2,1 NOK (juni 2018) Det er lurt å ha noen kontanter på seg til enhver tid. Enkelte taxier tar kun kontanter, hvilket også er tilfelle for lokale markeder, nattmarked og street food.

Mat og drikke

Gjennomsnittsprisen for en to-retters middag uten drikke, ca. 40 kroner per person. En øl koster mellom 6-10 kroner.

Strender

Malaysia sies å ha noen av verdens fineste strender. Noen av de mest populære strendene finner du på Langkawi, Penang og Perhentian Island. I tillegg finner du fantastiske strender på den malaysiske delen av Borneo, også kalt øst-Malaysia.

Mer fakta

Været

jan 31°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
mai 32°c
jun 32°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 31°c
okt 31°c
nov 31°c
des 31°c