Ilirija

  • • En del av Ilirija Resort
  • • Flere fasiliteter og aktiviteter

Ilirija ligger fint til mellom pinjetrærne ved vannet der havnepromenaden i Biograd slutter. Her har du tilgang til saltvannsbasseng ved stranden, tennisbaner, flere sportsaktiviteter og restauranter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,9 av 10
Basert på 62 vurderinger

Siste vurdering

Levende musikk i hagen om kveldene.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ilirija er en del av Ilirija Resort og ligger der Biograds frodige havnepromenade slutter. På Ilirija er det en restaurant. Hotellet har et lite trimrom, badstue, jacuzzi, massasje og skjønnhetssalong mot avgift.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Aktiviteter ved bassenget (Adriatic) på dagtid og kveldsunderholdning.  Lekeplass. Parkering.

Ilirija Resort
Hotellbyen Ilirija Resort består av Ilijira, Adriatic og Kornati og ligger i frodige omgivelser i enden av Biograds havnepromenade. Nedenfor området strekker rullesteinstranden seg mot havet og ved kaia er det badetrapper. Totalt er det fire basseng. Bassenghåndklær mot avgift. Adriatic har et ferskvannsbasseng og foran hotellet er det er badeplatå med et stort saltvannsbasseng. På Ilirija er det innendørsbasseng. Ca. 250 meter fra hotellet er det et badeland med vannsklier mot avgift.

Det er flere restauranter på området, disse er ikke inkludert i halvpensjon. Marina Kornati Restaurant ligger i Biograds havn og serverer fisk- og skalldyr. Taverna Ražnjević ligger ca. 10 minutter unna med bil (hotellene kan ordne transport mot avgift) og á la carte-restauranten på Adriatic har begge menyer med lokale retter. Flere barer med utsikt mot havet.

Gjester som bor på hotellene har tilgang til alle bassengene, fasilitetene og sportsaktivitetene inne på resortet. Sykkelutleie. På hotellet Ilirija er det et trimrom og skjønnhetssalong mot avgift. Tennisbaner og fotballbaner i nærheten mot avgift. Det er ca. 300 meter inn til sentrum av Biograd.

Måltider

Dobbeltrom: Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg. Superiorrom: Ingen. Halvpensjon mot tillegg.