1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Superiorrom

Fine superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger som ligger i hovedbygningen. Mørk parkett og lys innredning. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, Hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 1-2

Treroms villa

Lyse og luftige treroms villaer som enten er frittstående eller ligger sammen to og to. Rett nedenfor villaene er det badeklipper. To soverom, ett med dobbeltseng og eget bad og det andre med to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom/kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Kaffetrakter på forespørsel. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Hårføner. To bad med badekar/dusj og wc. Markbalkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 95 m²
Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Lyse og luftige treromsleiligheter med to soverom, ett med dobbeltseng og eget bad og det andre med to enkeltsenger. Ekstraseng i sovesofa. Kombinert oppholdsrom/kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Ulik størrelse på kjøkkenet og noen har stekeovn. Kaffetrakter på forespørsel. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Hårføner. To bad med badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 80-100 m²
Antall personer: 2-6