Skopelos – liten øy med flotte strender

Skopelos

  • • Mamma Mia-filmens kulisser
  • • Rusleturer i smale smug
  • • Tilbake til det ekte greske!

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Skopelos er en frodig, ganske liten øy med flotte strender. I hovedstaden snor gatene seg mellom de hvitkalkede husene, som er så typisk for arkitekturen i denne delen av Hellas. En ferie på Skopelos betyr fred og ro med god mat og lange dager på stranden.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Skopelos

Rigas

Fra 5 049 NOK

Aeolos (Skopelos)

Fra 5 861 NOK

Fakta om Skopelos

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 180 kroner; en øl ca. 40 kroner.

Transport t/r hotell

Detaljert informasjon om transfer finner du her.

Strender

I Skopelos by finnes en liten rullesteinsstrand ved havnen. Dette er en offentlig strand hvor de nærmeste tavernaene setter ut solstoler og parasoller til sine besøkende i høysesongen. Fra byen går det busser til flere fantastiske strender på øya, som Stafylos, Panormos, Limnonari og Kastani-stranden. Limnonari Beach, ca. 10 kilometer fra Skopelos by, er den beste stranden på øya med finkornet sand og krystallklart vann. Du tar deg enklest rundt på øya med leiebil.

Mer fakta

Været

jan 11°c
feb 11°c
mar 13°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 16°c
des 12°c
8,0 av 10 Skopelos
Våre gjesters vurdering, Basert på 237 vurderinger