Stranden Milia

Skopelos 7 fineste strender

På Skopelos er det mange fine strender. Her har vi samlet noen av våre favoritter.

Bestill reise til Skopelos >>

Les flere reisetips til Skopelos

Panormosbukten Panormosbukten

1. Panormosbukta

Panormosbukta ligger på sørsiden av Skopelos og har en vakker sandstrand med mange pittoreske strandtavernaer. Det er definitivt verdt å ta turen hit for å tilbringe en deilig dag i solen. Panormosbukta ligger 1,5 mil fra Skopelos by, og hit kommer du med bil eller buss.

2. Agnondas

Koselige Agnondas ligger cirka 1 mil fra Skopelos by, og det er enkelt å komme seg hit fra hovedveien. I den lille fiskerlandsbyen er det flere fiskerestauranter og tavernaer.

3. Stafylos Beach

Stafylos Beach ligger nærmest Skopelos by, cirka 500 meter fra bussholdeplassen. Det er en meget populær strand i høysesong, nettopp fordi at den ligger så nært Skopelos by. Tavernaer og toaletter på stranda. I tilslutning til stranda ligger det også en naturiststrand.

4. Hovolo

Hovolo, den skjulte stranda som av mange anses å være en av Skopelos fineste strender. For å komme hit tar du buss til Elios og går så ned mot stranda og til venstre. Følg skiltene mot Hovolo. Du må gå litt i vannet og over noen klipper for å nå den lange smale stranda Hovolo. Absolutt verdt strevet synes vi!

Stranden Kastani Stranden Kastani

5.Glisteri

Glisteri er virkelig en fin steinstrand med krystallklart vann. Det går ikke busser hit, så for å komme hit må du leie bil. Ta med piknik kurven for her er det verken tavernaer eller solsenger!

6. Milia

Drøyt 2 mil fra Skopelos by finner du Milia, en av øyas mest populære strender og Skopelos lengste. Den passer for deg som vil ha en dag med vannsportsaktiviteter og annet gøy. Herfra har du også en fin utsikt over den lille øya Dassia.

7. Kastani Beach

Kastani Beach - kjent fra filmen Mamma Mia, er en kjempefin sandstrand med krystallklart vann som ligger noen kilometer nord for Milia. Ved stranda er det en beach bar som spiller partymusikk og har drikke og enkel mat.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her