Transport

Skopelos

Her har vi samlet nytt informasjon om videre transport fra Skiathos til Skopelos.


  • Fra flyplassen på Skiathos til havna tar det cirka 10 minutter med buss.
  • Videre båtreise til Skopelos som tar cirka 1-2 timer, avhengig av type båt.
  • På Skopelos videre med buss til hotellene som tar mellom 5 og 20 minutter.

Vennligst merk

Ventetider på opp til 2-6 timer kan forekomme, både ved ankomst og avreise. I Skiathos havn ligger restauranten El Greco der man er velkommen til å sitte å vente på båten. (Bussen til og fra flyplassen stopper cirka 300 meter fra El Greco.) Ved uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, slik som vær og vind eller flyforsinkelser kan overnatting på Skiathos forekomme.


Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Skiathos. Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv besørge båtbilletter og evnt. transport t/r havn.

Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg