1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Magne,
Asker

+
Designet, med bungalowene. God frokost
-

Bekreftet gjest: 2018-10-09


8 av 10

,

+
Beliggenhet og service. Fantastisk frokost
-
A la carte-menyen : Her har hotellet lang vei å gå før de kan måle seg med andre spisesteder i nærheten og i Parga by. Også alt for høye priser her.

Bekreftet gjest: 2018-10-09


8 av 10

,

+
Det lå flott plassering på stranda
-
Alt for få solsenger til så mange gjester

Bekreftet gjest: 2018-10-01


8 av 10

Torunn,
Harstad

+
Service og mat
-
Trær og busker bør tars bort, terasse var alt fir innebygd av store palmer. Dårlig utsikt

Bekreftet gjest: 2018-10-01


9 av 10

Kristina,
Oslo

+
Veldig koselig med de fine "gatene" mellom husene med fine planter rundt. Flott med tre bassenger der man kan velge hvor man skal sitte. Hyggelig ansatte.
-
Maten på restauranten var ikke noe å rope hurra for. Veldig store porsjoner, men ville ikke valgt halv-pensjon neste gang. De reklamerte for at de har en glutenfri meny, men jeg trur ingen der har smakt på det glutenfrie brødet. Tørrere brød skal du lete lenge etter! Jeg nevnte også dette for dem, men de sa bare at det var vanskelig å finne. Jeg fikk derimot veldig godt glutenfritt brød i en restaurant i Parga sentrum. Det var ikke ansatte ved hotellet interessert i å høre om.

Bekreftet gjest: 2018-10-01


9 av 10

,

+
beliggenheten
-
det har skjedd en positiv utvikling med personalet på hotellet, som er blitt mye mer vennlig og serviceinnstilit! :)

Bekreftet gjest: 2018-10-01


10 av 10

Tore,
Hurum

+
-
Frokosten kunne vært mer variert med tanke på utvalg i pålegg. Drinker var dyre, små og mindre gode i forhold til andre steder på samme strand.

Bekreftet gjest: 2018-09-24


8 av 10

,

+
kort vei til Parga
-

Bekreftet gjest: 2018-09-24


10 av 10

Elisabeth ,
Tønsberg

+
Beliggenhet, frokosten, hyggelig betjening
-
Lavere leie av solsenger Sette ned prisene på mat og drikke

Bekreftet gjest: 2018-09-17


6 av 10

Unni,
Løvenstad

+
Den nydelige hagen, stranden, rommet og personalet som gjorde rent
-
Mye bedre service i restauranten, veldig dårlig og ukonsentrert opplegg. Mye venting og lite fokus på gjestene. Dere bør også sjekke prisene i restauranten, veldig dyrt i forhold til andre steder i Parga.

Bekreftet gjest: 2018-09-17


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

440 vurderinger
Utmerket
 
241
Veldig bra
 
145
Bra
 
41
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

09.07.2018

Innlegg av TrulteOver40

Fantastisk hotell

God service. Ryddig og godt renhold. Fantastisk blomstrende hage med hengekøyer, basseng og stor komfort. Komfortable og fine rom med god standard. Alle ansatte gir det lille ekstra. Fin strand. God mat på restaurant og cafe.

 
08.07.2018

Innlegg av pgranli Oslo, Norge

Meget bra hotel

Fint hotell med god service og flott beliggenhet rett ved stranden, havnen og sentrum. God frokost. Perfekt for alle som ha alt av comfort og riktig beligghet. Parga by er meget koselig med mange gode restauranter.

 
25.08.2016

Innlegg av VeronicaM1150

Idyllisk

Hotellet er utrolig koselig. Utformet som en liten landsby med små "hus", omringet av oliventrær og planter. Beliggenheten på Valtos beach er helt perfekt. Man kan enten ta taxibåt til Parga sentrum, eller gå over haugen. Bakken opp er veldig bratt, og når man kommer på toppen er det trapper ned til havnen/sentrum. Er litt tungt med barnevogn, men avstanden er bare litt over 1 km. Hyggelig personale. Fine rom, men noe trangt. Reiste med Apollo, som kun har deluxrom. Men hotellet har større som dersom man bestiller direkte gjennom dem. Sanden på Valtos varierer litt. Rett nedenfor hotellet er det fin sand, lengre mot sentrum er det en blanding av sand og rullestein. Vannet er klart og fint. Parga sentrum er idyllisk, husene er bygget som et amfi teater over havet. Flere gode restauranter, blant annet Aegis. Mye folk i august, men mest grekere og italienere. Deilig å ikke høre en skandinaver på hvert hjørne.

 
07.08.2016

Innlegg av Zootpower Lillestrøm, Norge

Veldig flott!

Vi har storkost oss i et deluxe rom på Parga Beach Resort. Hotellet er delt opp i flere små bygg og det er tre basseng rundt på området. Folk fordeler seg rundt på de tre bassengene så det føles rolig. Stille og rolig hotell. Veldig fint hotellrom, moderne. Fine toalettforhold. Vi har hatt halvpensjon. I utgangspunktet er vi fornøyd med alt ved hotellet, det eneste som trekker ned er maten. Frokosten er helt OK. Varmmaten er ofte kald. Vi har deltatt på hotellets temakvelder; både fiskebuffet, gresk buffet og grillbuffet. For skeptiske nordmenn var fiskebuffeten dårlig. Mulig fisken er god, men vi turte ikke prøve. Veldig dårlig valg for barn som ikke spiser fisk i buffeten. Maten ved grillbuffet var noe bedre. Gresk buffet var også helt OK. Det var live musikk hver kveld. Gresk aften var gøy å være med på - da ble det dans. Flere av de ansatte danset og det imponerte veldig. Service ved hotellet er kjempebra. Man får god hjelp i resepsjonen og rengjøringpersonalet er veldig hyggelige. I restauranten ønsker vi spesielt nevne at Stergios fikk oss til å føle oss spesielle når han var servitøren vår. Flott beliggenhet på den beste stranda i Parga. Utenfor dette hotellet er det finkornet småstein som er gode å gå barfot på. Hit ønsker vi svært gjerne å komme tilbake til 😀 Tusen takk for oss!

 
26.07.2016

Innlegg av Inger K

Lunsj

Fantastisk mat, vin og service!!! Cesar salaten er verdens beste! Min venninne hadde bursdag når vi var det og fikk sjokoladekake på huset og sang fra betjeningen. Beliggenheten ved stranda Valtos er perfekt!