Athos

Athos er et hyggelig hotell som ligger i utkanten av Nidri, ved veien mot Vlicho. Her er det en snackbar og et hyggelig bassengområde der bassenget har barneseksjon. Frokosten er inkludert, og når det nærmer seg middagstid er det kort vei inn til Nidri der det er en rekke restauranter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Rummet var nyrenoverat och fräscht
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 800 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Athos ligger i utkanten av Nidri og tilbyr hyggelige og komfortable dobbeltrom. Her kan du tilbringe varme feriedager ved hotellets bassengområde, der barna har en egen seksjon i bassenget. Gratis solsenger og parasoller. Snackbar og frokostmatsal.

Vil du se mer av Lefkas? Lei en bil og oppdag Lefkas vakre strender, hvorav den nærmeste ligger 800 meter fra hotellet. Det er ca. 250 meter til Nidri, med et stort utvalg av restauranter, en liten havn og butikker. Gratis WiFi. Lokaltrafikk som kan oppleves forstyrrende i noen rom.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt