Strender på Lefkas

Seks deilige strender på Lefkas

På Lefkas finner du noen av Hellas fineste strender, med herlige krystallklart vann. Vestkysten byr på rolige, naturskjønne strender med små hyggelige strandbarer. Østkystens strender er livligere, med et større utvalg av vannsport og service. Her her du noen av våre favoritter blant Lefkas strender!

Bestill reise til Lefkas >>

Les flere reisetips til Lefkas

Porto Katsiki-stranda, Lefkas Porto Katsiki-stranda

Porto Katsiki

Dette er en av de vakreste strendene i Hellas og den ligger i en liten bukt på den sørvestre siden av Lefkas. Hit kommer du enklest med leiebil. På stranda er det solsenger, parasoller og en liten restaurant.
Les om de vakreste strendene i Hellas. 

Desimi-stranda

Denne fine lille steinstranda ligger omtrent 5 kilometer fra Nidri. Her er det en campingplass og en restaurant, og det er utleie av et fåtall solsenger og parasoller på stranda. Med sykkel fra Nidri tar det cirka 40 minutter å komme seg hit. Da sykler du mot byen Vlicho og etter byen svinger du til venstre der det er skiltet mot Desimi.

Mikros Gialos

Bare 20 minutter med bil fra Nidri ligger byen Poros med den fine og koselige stranda Mikros Gialos. Her er det virkelig vakkert med hvite fine steiner og fantastisk blått vann. Solsenger og parasoller til leie.

Milos-stranda, Lefkas Milos-stranda

Kathisma

Kathisma er en av de mest populære og beste strendene på Lefkas. På den store stranda har du alt du trenger for en hel dag med sol og bad: parasoller, solsenger, flere tavernaer og basseng. I høy-sesong går det busser fra Nidri med bytte i Lefkas by. Om du kjører bil fra Nidri tar det cirka 45 minutter.

Agios Nikitas

Agios Nikitas er en liten by med en helt egen atmosfære som ligger på Lefkas nordvestre side med et flertall hotell og restauranter. Ettersom det er mange fine strender i området er dette et perfekt stopp om du tar en rundtur på øya. Det er en god idé å spise litt mat på en av tavernaene ved den lille stranda.

Milos

Milos er en fantastisk vakker strand, du når den bare med båt fra Agios Nikitas. Her kan du koble av i ro og mak og det beste av alt – nesten helt for deg selv. Merk at taxibåtene ikke går på søndager.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her