Lefkas – vidunderlige strender

  • • Vidunderlige strender
  • • Mange aktiviteter
  • • Krystallklart vann

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

På Lefkas er det alltid noe å foreta seg. Langs vestkysten ligger faktisk noen av de beste strendene i Hellas! Om du ikke slapper av på stranden eller tar en dagsutflukt til en søvnig fjellandsby, kan du svinge deg i høysommeren på musikklubbene eller dra på seiltur på Det joniske hav.

Populære hoteller – Lefkas

Captain Stavros i Nidri på Lefkas

Captain Stavros

Fra 3 548 NOK
Bassengområdet

Porto Galini

Fra 4 648 NOK

Armeno Beach

Fra 4 393 NOK
Stranden ved hotellet

Seaview

Fra 5 098 NOK

Fakta om Lefkas

Mat og drikke

En 2-retters middag koster ca. 180 kroner pr. person. En øl ca. 35 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen Preveza (Aktion) på fastlandet tar det ca. 1 t med buss til Nidri og Perigiali. Til Ligia og Nikiana tar det ca. 45 min. Til Vassilike tar det ca. 1 og 30 min. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Lefkas omgis av mange naturskjønne strender. Noen av strendene på vestkysten kan være helt folketomme. Strendene på vestkysten er noen av de fineste i Europa og her ligger det hyggelige strandbarer der man kan spise en enklere lunsj eller nyte en forfriskende drink. Langs østkysten er strandservicen mer utbygd, og her er det et stort tilbud av vannsportsaktiviteter, først og fremst i Nidri som har en sand/steinstrand. De fleste strendene består av stein, så badesko anbefales!

Mer fakta

Været

jan 11°c
feb 12°c
mar 14°c
apr 17°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 17°c
des 13°c
8,6 av 10 Lefkas
Våre gjesters vurdering, Basert på 1788 vurderinger