Enorme Santanna Beach

Enorme Santanna Beach Resort er et elegant, nybygd hotell med en flott beliggenhet ut mot Egeerhavet. Her nyter du en avkoblende ferie i vakre omgivelser, der bassengområdet har et infinitybasseng, komfortable solsenger og gazebos. Nesten alle rom har et eget eller delt basseng, men frister havet mer så ligger stranden like ved.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2–3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Enorme Santanna Beach Resort i Ierapetra på Kreta ligger i vakre omgivelser i passe avstand til stranden. Hovedbassenget er et infinitybasseng som vender ut mot havet og det er komfortable gratis solsenger, parasoller og gazebos i bassengområdet. Et steinkast unna ligger stranden og her er det solsenger, parasoller og gazebos mot avgift.

Hovedrestauranten består av ulike bufféstasjoner og live cooking. Fra terrassen har du utsikt over bassengområdet og Middelhavet. I hotellets bar serveres kaffe, forfriskninger og cocktails. En gang i uka er det live musikk. Vil du trena har hotellet et utendørs treningsrom uten kostnad og gratis aktiviteter som yoga, bordtennis og boccia. Ta tilfellet fatt og unn deg en deilig behandling i spaavdelingen, med alt fra massasje til skjønnhetsbehandlinger (mot avgift). Gratis WiFi i hotellområdet.

Sentrum i Ierapetra ligger ca. 2,5 kilometer fra hotellet og her går det greske hverdagslivet med markeder, folkeliv i smale gater og summing fra små kaféer sin vante gang.

Måltider

Halvpensjon inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt