CHC Tylissos Beach

Aldersgrense på hotellet: 16 år.

Tenk deg et hotell med en helt egen sandstrand, et bassengområde med vakre olivetrær som gor skygge når sola blir for sterk samt komfortable dobbeltrom. Alt dette får på hotell CHC Tylissos Beach, som ligger like utenfor Ierapetra, sør på Kreta.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

CHC Tylissos Beach har et bassengområde med trær og gressplener, et basseng, solsenger og parasoller samt en poolbar. Hotellet har en egen del av stranda med bar, solsenger og parasoller samt en sandvolleyball bane. Badehåndklær mot depositum.

I hotellets restaurant Epicurus Table kan du nyte frokostbuffé, lunsj fra meny og middagsbuffé. Skal du opp tidlig om morgen for å dra på utflukt serverer hotellet en tidlig kontinental frokost. Hotellet har fire barer, blant annet en poolbar og en bar på stranda som begge serverer lettere retter på dagtid.

Bordtennis og biljard. Yoga samt aktiviteter som spill og konkurranser på stranda og i bassenget. Skjønnhetsbehandlinger, massasje og badstue, alt mot avgift. Underholdning med gresk musikk og mat noen kvelder i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett på forespørsel og mot avgift. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Garderobe med dusj samt bagasjeoppbevaring ved sen avreise.

Hotellet leier ut sykler om du vil ta turen til markedet inne i Ierapetra og det er også der båtene til blant annet Chrissy Island, den ubebodde øya med krystallklart vann, går fra. På vei inn mot byen passerer du et supermarked og et apotek.

Måltider

Inkludert:

  • Frkostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 18.30-21.00.

Hotell for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Ierapetra & Koutsounari

Almyra Hotel & Village

Like ved stranda i Koutsounari ligger Apollo Mondo Family-hotellet Almyra Hotel & Village som en oase i naturen. Nyt gode måltider på den store terrassen og ta vare på kropp og sinn i treningsrommet eller i spaet. Du velger selv om du vil bo i komfortable rom eller i leilighet.

Numo Ierapetra Beach Resort

Aldergrense på hotellet: 16 år Numo Ierapetra Beach Resort er en stilfull oase for voksne over 16 år. Hotellet er moderne med en meget vakker innredning der naturen har fått bestemme fargene. Nyt god mat, avkoblende basseng, trening og kanskje en film under stjernene. Her kan du slippe alt, koble av og bare nyte livet.