1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Dobbeltrom i bungalow

Nyrenoverte dobbeltrom i bungalow som ligger i den frodige hagen. TV og kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar, dusj og wc, hårføner. Enkelte rom har balkong med begrenset havutsikt, og noen rom har terrasse eller markbalkong. Balkongene varierer i størrelse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 23 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Nyrenoverte enkeltrom i bungalow som ligger i den frodige hagen. TV og kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 23 m²
Antall personer: 1

Familierom

Familierom i bungalow som ligger i den frodige hagen. Rommene varierer i størrelse, de mindre rommene har ikke sofabord eller stoler. Ekstraseng i sovesofa. TV og kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar, dusj og wc, hårføner. Markbalkong (ulike størrelser), delt uteplass eller markterrasse (ikke skillevegg til naboen). Det står en vegg foran markterrassene. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 2-4

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Almyra Hotel & Village, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet. I denne romtypen er halvpensjon inkludert.
Antall personer: 2

Toromsleilighet

Moderne og nyrenoverte toromsleiligheter av høy standard, med ulik utforming og størrelse. De ligger i en sidebygning (liten vei mellom hotellet og sidebygningen) i nærheten av det store barnebassenget. Minikjøkken med mikrobølgeovn (på forespørsel), kjøleskap samt enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkonger med varierende størrelse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Leilighetene ligger en trapp opp uten heis.
Romstørrelse: Ca. 46 m²
Antall personer: 2-4