1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Almyra Hotel & Village

apollo mondo family

Barnepriser fra 498,-!

 • • Du flyr til Sitia eller Heraklion
 • • 1,5 timer transport fra flyplassen
 • • All Inclusive-hotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Almyra Hotel & Village i Koutsounari er ett av våre Apollo Mondo Family Resorts – familiehotell med litt ekstra av alt! Hotellet er en ekte ferieoase med internasjonal atmosfære som ligger på Long Beach med det krystallklare vannet rett utenfor. Her bor hele familien med All Inclusive i komfortable bungalower omgitt av en frodig hage og fuglekvitter.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Bungalow for 1 person. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Det var helt ok. Deilig med privat strand og strandstoler/parasoller som var inkludert. Store balkonger
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nye, pene områder
I våres gjennomgikk Almyra Hotel & Village en omfattende renovering der hotellet fikk seg en skikkelig ansiktsløftning. Her bor du nå i nyrenoverte rom med elegant innredning, soler deg og bader i det store bassengområdet og nyter av gode middager i kveldsolen på utendørsterrassen.

Almyra Hotel & Village består av en hovedbygning og bungalower, som ligger i den flotte hagen med frodige blomsterbed og små stier som er perfekte for avkoblende turer. På hotellområdet ligger et minimarked og en suvenirbutikk. Vil du besøke Ierapetras hyggelige gater og kaféer ligger byen bare 8 km unna.

Stort, herlig bassengområde
På Almyra Hotel & Village slapper du av i det store bassengområdet. For barn er det både et større barnebasseng med vannsklier, og et mindre plaskebasseng for de aller minste. Vil du da et sjøbad er det en privat del av stranden med strandbar, bare 50 meter fra hotellet. Både ved bassenget og på stranden er det gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice.

Vellaget og sunn mat
Hotellets bufférestaurant serverer alt fra internasjonal mat til retter fra Middelhavet og lokale spesialiteter. Hotellets andre restaurant er en á la carte-restaurant der du kan ta middagen utendørs på den store terrassen. Lobbybaren har også en hyggelig utendørsterrasse der du kan ta en drink i kveldssolen. I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe ekstra god kaffe, nypresset juice og godt bakverk. Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet.

Barnevennlig hotell
For barna er det mye å ta seg til på Almyra Hotel & Village. Et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk av våre sjarmerende venner på rommet! Her kan du lese mer om Polly & Mino.

Sport og trening
Hotellet har et treningsrom som er gratis for hotellets gjester og det tilbys fire gratis treningstimer om dagen, samt morgenyoga med våre skandinavisktalende instruktører fem ganger i uken. I tillegg er det gratis sandvolleyball, bordtennis og dart. De har en multicourtbane for tennis, basket og minifotball mot avgift. Vil du utforske livet under vannoverflaten tilbys dykking og snorkling på stranden mot avgift (ikke i hotellets regi). Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift. Les mer om sport og trening på Almyra Hotel & Village.

Her kan du lese mer om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

 • Sommeren 2019: All Inclusive. Merk at i kampanjerommene er kun halvpensjon inkludert.
 • Sommeren 2020: Ingen måltider inkludert. All Inclusive mot tillegg.

Når de voksne legger til All Inclusive hjemmefra spiser barna 2-11 år gratis.
Her kan du lese mer om mat & drikke på Almyra Hotel & Village.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30. En gang pr. uke kan middagen inntas i à la carte restauranten på hotellet, bordbestilling kreves. Drikke er inkludert, men du kan velge fra et større utvalg mot avgift.
 • Iskrem kl. 10.00-19.00
 • Snacks kl. 10.30-17.00
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til avreise.

Sesongvariasjoner

Kampanjerommene kan kun bestilles for sommeren 2019.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Almyra Hotel & Village kan du også bestille direktetransfer fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for transferbussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transporten samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig. 

Sykkel- og løpekart

Vil du trene på Almyrida Hotel & Village kan du laste ned sykkel- og løpekart:

Beach village
Dirt road dance
Hill peak
The traverse
Trailing


Kampanjepriser på Almyra Hotel & Village

Prisen gjelder fly + hotell per pers. Se flere avganger i søkeboksen ovenfor.