1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Stellina Village Resort

apollo mondo enjoy

 • • Fint hotell for hele familien
 • • Kort vei til den langgrunne stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Stellina Village Resort i Agii Apostoli – et Apollo Mondo Enjoy-hotell med lokalt preg og mange fornøyde gjester. Fin beliggenhet nær den langgrunne Chryssi Akti-stranden og en kort busstur fra Chania by.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-3 personer. 1-romsleiligheter med All Inclusive for 1-3 personer. 1-romsleiligheter med basseng for 1-3 personer. 2-romsleiligheter for 1-4 personer. 2-romsleiligheter med All Inclusive for 1-4 personer. 2-romsleiligheter i etasje for 1-4 personer. 2-romsleiligheter i etasje med basseng for 1-4 personer. 3-romsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Bra med solsenger .
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Stellina Village Resort består av tre områder og hele tolv bygninger, tidl. Ellina (fra 1990), tidl. Stellina Village (fra 2001) og tidl. Stellina Royal (fra 2007). De to eldre bygningene er helt nyrenoverte. Leilighetene med All Inclusive ligger i det som tidligere het Stellina Royal. Øvrige leiligheter ligger i de to andre bygningene. Hotellet har en fin hage med sitrustrær, krydderurtehage og flere andre middelhavsvekster.

Totalt kan du velge mellom tre store bassenger og to barnebassenger. To poolbarer. Gratis solsenger og parasoller i alle bassengområdene.

Har du kjøpt til måltider, inntas disse sammen med drikke i bufférestauranten KIMA på tidl. Stellina Royal. Evnt. ønske om glutenfri mat må oppgis ved bestilling. Flere ganger i uken er det tema i bufférestauranten. Det ligger også en taverna og à la carte-restauranten Helios på området (ikke med i All Inclusive).

Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i lobbyen. Biljard mot avgift. Massasje, skjønnhetspleie, frisør og badstue mot avgift. Gratis matlagingskurs en gang i uken, påmelding i resepsjonen. Vaskeriservice mot avgift. Gratis lekerom og treningsrom med 16 års aldersgrense, yngre gjester kun sammen med voksne. Kort for adgang til treningsrommet fåes i resepsjonen.

Enkel lekeplass og hage. Minimarked. Barneseng og trillevogn finnes på hotellet, legges til ved bestilling eller senere ved å gå inn på Min bestilling, for å være garantert barneseng/trillevogn. Konferanselokaler med plass til 150 personer.

Gangavstand til den langgrunne sandstranden Chryssi Akti, der det finnes solsenger og parasoller mot avgift. Gode bussforbindelser til Chania by (ca. 4 kilometer), ca. 150 meter til busstoppet. Lokaltrafikk og støy fra spillemaskiner kan oppleves som forstyrrende i noen få leiligheter, dog ikke i leilighetene som ligger i det tidl. Stellina Royal.

Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Måltider

Leilighetene i tidligere Stellina Royal: All Inclusive.
Leilighetene i tidl. Stellina Village og Ellina: Ingen måltider.

Frokost eller All Inclusive mot tillegg. Når de voksne kjøper All Inclusive mot tillegg, spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

All Inclusive

- Frokostbuffé kl. 7.30-10.00
- Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
- Middagsbuffé kl. 19.00-21.30
- Snacks kl. 11.00-12.30
- Ettermiddagskaffe/-te og iskrem til barna kl, 13.00-15.00, kl. 16.30-18.00 og 19.30-22.30.
- Kaffe kl. 11.00-22.30
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som mineralvann, øl, vin og drinker kl. 11.00-22.30
- Drikkemaskin på tidl. Stellina Village. Alle måltider og drikke inntas på det tidl. Stellina Royal.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatoriske å bære hotellets armbånd. Det gjelder også de som kun har bestilt frokost. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Gode tilbakemeldinger
 • Fin beliggenhet
 • Gode fasiliteter
 • Gratis WiFi