1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Jon,
Stavanger

+
Nær sjø, god mat, gode senger og hyggelig personell..
-
Et par dører på kjøkke kunne vært festet bedre.

Bekreftet gjest: 2018-10-21


10 av 10

bjarne,
bodø

+
Rent og pent. Gode senger.
-

Bekreftet gjest: 2018-10-13


9 av 10

Bente,
Engeløya

+
Kjempegode senger,rent og pent. God service.
-
At bussen som kommer med oss kjører inn til hotellet,slik at vi slipper å stå ute i gata og hentebagasben.

Bekreftet gjest: 2018-10-13


9 av 10

randi,
Målselv

+
barnevennlig.Stille på kveldene med lite bråk. Lite støy.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-22


9 av 10

ivar,
bodø

+
fint og rent stille
-

Bekreftet gjest: 2018-09-22


9 av 10

May,
Bergen

+
Store gode rom, stor veranda og flott utsikt
-
Litt for mange bademadrasser i bassenget

Bekreftet gjest: 2018-09-15


10 av 10

Anne ,
Vestfold

+
Gode senger. Utrolig bra renhold på rommet.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-15


9 av 10

Jo ,
Slåstad

+
Bassenget, nærheten til stranda, utsikten mot havet.
-
Få fjernet det som liknet en hønsegård rett ved siden av inngangen til hotellet. Luktet forferdelig til tider...

Bekreftet gjest: 2018-07-28


10 av 10

Lillian,
Neskollen

+
Bra beliggenhet. Hyggelig personell.
-
Kunne vært noe bedre standard på rommene, siden mye slitt og dårlig kjøleskap. Airconditionen som dryppet veldig. Skapdører som var vanskelig å åpne. Litt vedlikehold hadde vært greit.

Bekreftet gjest: 2018-07-08


9 av 10

Kjell ,
Stavanger

+
Havutsikten. Fine rom.
-
Ta bort dørene som skjuler kjøkkenet, de er bare i veien. Likte bedre å hs frokosten på Iolida Beach. Mye støy i matsalen.

Bekreftet gjest: 2018-07-08


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

373 vurderinger
Utmerket
 
154
Veldig bra
 
134
Bra
 
49
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

04.12.2018

Innlegg av Cathrine H Bergen, Norge

Bartenderen Dimitris - Made our day!

Vi var litt skeptisk til hotellet etter å ha lest alle anmeldelsene på internett. Vi booket vår reise gjennom Apollo, og skulle da bo på "iolida star" som er bygningen over gaten. Vi fikk et stort flott rom i den delen som var nyoppusset. Air Condition var helt OK - kunne gjerne blitt litt kaldere på rommet. Vi reiste i midten av September, og fikk plasser med bassenget vær dag, enten vi kom ned 08.00 eller 12.00. Fantastisk! Bartenderen på hotellet - Dimitris var helt fantastisk. Så glad og og imøtekommende hver eneste dag. Vi hadde det utrolig gøy sammen med Dimitris. Vil også takke mannen som lagde Pizza! Vi hadde ikke mat inkludert, så vi bestilte kun fra meny til lunsj.

 
31.08.2018

Innlegg av AnneMarie292015 Fusa, Norge

Gjennomsnittlig +

+ rengjøring + serviceinnstilte personale + rene håndkler hver dag + stranden + god plass ved bassenget + godt utvalg i frokostbuffet - dårlig og bråkete a/c - manglet hårføner - bråkete fra naborom og trafikk - slitte rom og langt fra noe 5 stjerners. Det kaller seg luxury hotel, men det fortener det ikke. -vekslepenger ble sett på som tips på strandrestauranten. Gir ikke nesten 20 euro i tips for noe som kostet 23 euro. -måtte vente lenge på servering på strandrestauranten. - frokostbuffet: kaffen og appelsinjuice smakte vann di første dagene. - foretrekker å spise frokosten min ute når eg er i syden.

 
23.08.2018

Innlegg av theabratlien Oppland, Norge

Supert hotell

Herlig hotell! Deilig frokost og fine store rom. Herlig med basseng rett ved havet og snille mennesker i resepsjon og bar. Kommer gjerne tilbake! Det eneste som trekker ned er utrolig dårlig wifi, funket ikke i det heletatt på rommet. Ok wifi i resepsjon og ved basseng! Vaskedamene gjør en super jobb og lager fine dekorasjoner av håndklær.

 
15.08.2018

Innlegg av khjulstad Bodø, Norge

Bra beliggenhet, lav standard på leilighet

Vi reiste med 3 barn i alder 4-10 år. Beliggenheten med basseng i direkte tilknytning til strand har satt en ny standard for hva vi vil lete etter i fremtiden.. Her har man tilgang til to bassenområder, enten til Iolida Beach eller Village. Den ene på oversiden av vegen, (gangbro over veien) virka noe roligere enn den på strandsiden. Vi tilbragte alle dagene på det nederste bassengområdet, der vi kunne veksle mellom å bade i havet eller i bassenget. Her kunne man få bestilt lunsj på solsenga om man ønsket det. Vi hadde ikke all-inclusive da vi ønsket å se oss litt rundt på kveldene, men ok mat og stort utvalg på middagsbuffet. Spiste der en gang, veldig støyende atmosfære i resturanten som også frokosten ble servert i. Det som trekker ned er utvilsomt standard på rommene. Selv reklamerer de med 5 stjerner, Ving opererer med 4. Rommene tilsvarer kanskje en 3'er.. Aircondition var dårlig, sengene harde og putene som vanlig tykke og harde. Kjøkkenutstyr holder ikke til annet en brødmåltider. Rengjøringen var bra. Ikke hver dag vi fikk nye håndduker. Wifi.. dårlig dekning og hastighet sef. Solsenger blir dessverre reservert, koster penger ved stranda. Safe koster 12 Euro som de har i resepsjonen. Avreisedag hadde vi ikke avreise før kl 23 (ca. en halvtime med buss til flyplass) Måtte sjekke ut av rommet før kl 12 da det kom nye, (sen utsjekk mulig om tilgjengelig mot ekstra kostnad) men de har 2 dusjer i kjeller så man kunne få dusjet etter endt bading. Men alt i alt siden vi skulle bade og slappe av var vi veldig fornøyde med oppholdet og da spes uteområdet!

 
21.07.2018

Innlegg av Mona-Lill O

Greit nok men...

Hotellet var greit nok. Greit basseng område og lå rett ved stranden. Ikke så veldig god service spesielt i resepsjonen. Grei nok mat i restauranten. Greie rom, men slitte. Ellers var plassen rundt liten , lite barnevennlig med en hovedgate med mye trafikk og støy.Greit å ha vært der, men reiser ikke tilbake!