Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

apollo mondo duo

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

 • • Rolig beliggenhet nær stranda
 • • Utmerket service
 • • Fint bassengområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er ett av våre Apollo Mondo Duo-hotell som ligger ved sandstranda i Agia Marina. Servicen er utmerket og atmosfæren fredelig.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Atmosfære
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et fint hotell av høy standard, som henvender seg til voksne gjester over 16 år. Hotellet har en fantastisk beliggenhet på stranda der Agia Marina starter. Bassengområdet er delikat med solsenger, parasoller og håndkleservice inkludert. Ved bassengområdet er det også en pool-/snackbar med utsikt over havet. Det er også en innendørs jacuzzi mot avgift, denne er meget liten med plass til kun to personer. Vil du heller bade i sjøen er det bare en kort spasertur til stranda med solsenger og parasoller. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

En smak av Middelhavet
Bestiller du halvpensjon serveres denne i hotellets hovedrestaurant. Der diskes det opp med en buffé med tradisjonelle greske og internasjonale retter samt show cooking – der rettene er fra det kretiske kjøkkenet og blir til mens du ser på.

Hotellets strandrestaurant serverer à la carte-retter fra landene rundt Middelhavet ved lunsjtid (kl. 13.00-16.00). Vil du bestille noe rette til solsenger er det fult mulig! Du kan også overraske din utvalgte med en privat, romantisk middag for to på stranden. En gang i uka arrangeres grillkveld (bordreservasjon kreves).

Variert underholdning på hotellet. På onsdager er det DJ-kveld i poolbaren fra kl. 20.00, torsdager er det kretisk kveld med kretiske retter og musikk (inkludert for gjester med halvpensjon). På fredager er det italiensk aften med buffé og musikk (inkludert for gjester med halvpensjon).

Trening og velvære
På hotellet kan du delta på yogatimer 3-5 ganger i uka, med våre profesjonelle Apollo-instruktører. Det er også et lite treningsrom. På stranda er det vanligvis mulig å bestille velgjørende massasje.

Øvrig om hotellet
Strykejern og strykebrett kan lånes. Lokaltrafikk ved hotellet som kan oppfattes som forstyrrende.

Oppdag omgivelsene
Fra Santa Marina Plaza er det cirka 2 kilometer til Platanias, som er et livlig sted med flere restauranter, klubber og barer. Vil du ha det litt roligere anbefaler vi en fin tur opp via olivenlundene til den gamle bykjernen. Her havner du midt i den greske hverdagen som går i sitt eget tempo. Det er også fint å slentre langs stranda og nyte utsikten mot den lille øya Ágioi Theódoroi som er et kjent syn i Platanias.

Fra Santa Marina Plaza er det omtrent 2 kilometer til Platanias, og omtrent 8 kilometer til Chania by (bra bussforbindelser).

Inkludert i Apollo Mondo Duo på Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

 • Badekåper og tøfler
 • Yoga 3-5 ganger i uka
 • Treningsrom
 • Wifi på hotellområdet
 • Solsenger, parasoller og badehåndklær

Mot avgift eller depositum

 • Massasje
 • Romservice døgnet rundt
 • Vaskeriservice

Les mer om Apollo Mondo Duo..

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

 • Frokostbuffé: kl. 7.45 til 10.30
 • Middagsbuffé: kl. 19.00-21.30

Sesongvariasjoner

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et Apollo Mondo Duo-hotell i perioden 13. april-25. oktober 2024. Utenom denne perioden tilbys ingen av konseptaktivitetene som morgenyoga.

Apollo Mondo Duo
 • Bare for voksne
 • Fornøyde gjester
 • Fin beliggenhet
 • Wifi inkludert

Alle hotell – Agia Marina

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Familiehotellet Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina er et velkjent hotell som ligger fint til ved stranda i Agia Marina, og har et herlig bassengområde med barnebasseng, lekeplass, barneklubb, solsenger og parasoller. Aktiviteter og underholdning for voksne. Her er det familiær stemning og lokal touch.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach venter et fint bassengområde omkranset av vakre og fargerike blomster. Du bor så å si i strandkanten, et steinkast fra spisesteder og butikker i Agia Marina.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært leilighetshotell ved stranda i Agia Marina. Her nyter du late dager ved bassenget, god mat og kalde drinker fra hotellets restaurant og bar.

Kambos Village G D's Hotels

På Kambos Village G D's Hotels venter tre bassenger i den frodige hagen og gangavstand til den barnevennlige stranda i Agia Marina. Vil du ha avveksling i slaraffenlivet, så er du på hovedgata i Agia Marina med restauranter og butikker på noen minutter. Tar du en litt lenger spasertur er du straks i Platanias.

Atrion

Atrion på Kreta er et populært hotell som ligger sentralt og i kort gangavstand fra stranda. I den herlige palmehagen er det et stort bassengområde med et stort basseng. Hotellet har leiligheter i ulike størrelser med plass til sju voksne. Reiser du med barn er det en lekeplass og store områder for lek og spill.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Voksenhotellet Atlantica Amalthia Beach Resort ligger midt mellom de hyggelige feriebyene Agia Marina og Kato Stalos på Kreta. Her bor du rett ovenfor den fin stranda og det er ikke mange skrittene du må ta mellom morgenbad i havet og hotellets tre basseng der du kan koble av i deilige solsenger. Nyt en god frokostbuffé med utsikt mot havet og vil du ha en ekstra komfortabel ferie kan du legge til halvpensjon.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har en fantastisk beliggenhet like ved stranda i Agia Marina på Kreta. Her kan du velge å tilbringe dagen på sandstranda nedenfor hotellet eller i bassengområdet med utsikt over havet. Bo godt i leiligheter med plass til 6 personer.