Star Clippers

Star Clippers

Rederiet Star Clippers har svenske eiere. De 3 skutene befinner seg i Middelhavet på sommeren og i Karibien om vinteren; man kan også bestille plass på den transatlantiske seilasen vår og høst. Dette er alternativet for den som ønsker en annerledes cruiseopplevelse og som setter pris på en uformell atmosfære.

Passasjerene har tilgang til det meste om bord. Kapteinen setter pris på et besøk på broen, mannskapet for øvrig lærer villig fra seg sjømannskap, og du er hjertelig velkommen til å hjelpe til med seilene hvis du ønsker det. Men du må ikke. Du kan bruke dagene til å slappe av på dekk, lese en god bok, stå på vannski eller dykke, eller ganske enkelt bare ta livet med ro og nyte seilasen. Her er det sol, skip og sjø som står i fokus og det aller meste foregår under åpen himmel på dekk. Underholdningen står stort sett mannskap og passasjerer selv for, så her er ingen store Broadwayshow eller parader. Passer det seg slik, inviteres gjerne en lokal musikk- eller dansegruppe om bord og gir en liten oppvisning. Ellers byr hvert skip på lett musikk, så når natten senker seg er det dans under stjernene.

Mat om bord

Det er ingen bordsetning i restauranten – du velger selv når og med hvem du ønsker å spise innenfor restaurantens åpningstider. Lunsj serveres som buffé; middag à la carte. Om ettermiddagen serveres kaffe, te, smørbrød, kaker og frukt ute på dekk hvor de aller fleste aktivitetene foregår. Selv om et cruise med Star Clippers er uformelt og intimt, er standarden høy både på mat og service. De som allerede har reist med Star Clippers vil nok være enige i at det man sitter igjen med etter endt cruise er at dette var en ”vakker” opplevelse.

Anbefales for:

Skutene til Star Clippers passer for voksne par, og familier med store barn som setter pris på vannsport, nærheten til sjøen og en avslappende ferie i rolige omgivelser. Majoriteten av Star Clippers passasjerer er europeere.


Kontakt oss for å bestille cruise med Star Clippers:

Telefon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00