Holland America Line

Holland America Line

Holland America Line har mer enn 130 års erfaring med passasjertrafikk til sjøs. I dag er selskapet en del av Carnivalgruppen og tilbyr hele 15 elegante og klassiske skip med reiseruter over store deler av verden. Med sine karakteristiske mørkeblå skrog og klassiske linjer minner skipene litt om de gamle, tradisjonsrike atlanterhavskrysserne.

Skipene tar fra 793 til 2 100 passasjerer, og er alle rikt utsmykket med verdifull kunst og antikviteter. Ta gjerne en tur rundt på skipet på egen hånd med høretelefoner og få inngående kunnskap om hvert kunstverk som er om bord.

Hvert skip har sitt tema – som MS Amsterdam som har en stor samling av maritime malerier. Interiøret er klassisk og stilfullt, og på soldekk gir solstoler og gulv i teak en stemning av ”gammel cruisetradisjon”. Skipene er moderne med stort spa og treningsstudio, vakre salonger, barer og restauranter. Atmosfæren er sofistikert, og det vil være både formelle og uformelle kvelder i løpet av cruiset.

Prisbelønt kjøkken

Mat og service er førsteklasses, med flere alternative restauranter. Rederiet vinner stadig internasjonale utmerkelser for kulinariske opplevelser for skip i sin klasse. I den elegante hovedrestauranten serveres fem retters middag på porselen fra Rosenthal og hvite duker. I spesialrestauranten Pinnacle Grill kan du feire en spesiell anledning og nyte fersk sjømat og Sterling Silver Beef. Ønsker du en enklere variant, har du både Lido Restaurant og Terrasse Grill som et alternativ.

Aktiviteter

Spesielt for skipene er Explorations Cafe, en moderne internettkafé hvor du også finner ett av de største bibliotekene til sjøs. Her kan du lese aviser, surfe på nett eller ganske enkelt nyte en espresso og et wienerbrød mens du oppdaterer deg om hva som skjer ute i den virkelige verden. Holland America har heller ikke glemt barnefamiliene og har en rekke tilbud for alle aldersgrupper. Tre klubber for barn på ulike alderstrinn står for en rekke aktiviteter tilpasset den enkelte gruppen, mens det som synes å være mest populært - uansett barnas alder - er matlagingskurset. Her får barna en innføring i råvarer, sikkerhet og hygiene på kjøkkenet samt grunnleggende matlaging, med fokus på at mat er gøy. Alle skip har trimrom med moderne apparater og fasiliteter, store utendørs områder for sportsaktiviteter og spa med behandlingstilbud av alle slag.

Anbefales for:

Holland America Line anbefales for erfarne cruisere, familier med barn, par og enslige som setter pris på kvalitet, luksus og tradisjoner til en god pris. Et cruise for dem som ønsker ”det lille ekstra”.


Kontakt oss for å bestille cruise med Holland America Line:

Telefon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00

Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips