Cruise fra Cannes

Vi tilbyr dessverre ikke cruise for øyeblikket grunnet de rådende omstendigheter.

Vi håper vi snart kommer i gang igjen!

Cruise fra Cannes

På Den franske Rivieraen og i Cannes opplever du luksus og eleganse! Cruiseskipene legger til i havnen midt i byen og du går inn til bysentrum på et kvarter. 

I de fine gatene og koselig smugene ligger eksklusive boutiquer og genuine kaféer, kunstmuseer og severdigheter. Her kan du med fordel slå deg ned på en utendørsservering og bestille noe godt fra det franske kjøkkenet – maten i Cannes er viden kjent. Vi tilbyr gode hotell både ved marinaen, i nærheten av strendene rett utenfor byen eller midt i smørøyet. Her er det hotell for en hver smak.

Verdt å vite:

 • Med oss bestiller du både fly, hotell og cruise på én gang.
 • Starter du cruiset i Cannes flyr du til Nice, det er ca. 26 kilometer mellom Nice og Cannes.
 • Det går tog fra Nice til Cannes, det tar ca. 40 minutter. 
 • Alle måltider om bord er inkludert i prisen.
 • Den første natten på hotell er inkludert i prisen.
 • Drikkepakke og utflukter bestiller du direkte på rederiets hjemmeside.
 • Har du matallergi? Gi beskjed når du går om bord. Rederiet gjør sitt beste for å møte dine behov.
 • Cruisebillettene dine får du på e-post etter at du har sjekket inn online på rederiets hjemmeside (tidligst 30 dager før avreise).
 • Informasjon om ombordstigning finner du på billetten din. Den får du på e-post etter at du har sjekket inn online.
 • Transport er ikke inkludert i prisen.
 • Det er kun mulig å bestille én lugar pr. bestilling.
 • Personalet om bord snakker engelsk. Det er ikke personale fra Apollo om bord.

Les mer og få flere nyttige tips her »

Bilde av en telefon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-16.00
Lørdag og søndag: Stengt


Hva bør du gjøre i Cannes?

 • Ta et bad på stranden midt i byen. De lange fine sandstrendene som ligger nært byen gjør det mulig å ta en dag på stranden. Vi kan også anbefale en deilig tur langs den berømte strandpromenaden. Ta en buss til Nice eller hopp på toget til Monaco for en dagstur. Uansett hva du velger å gjøre med dine ekstradager i Cannes, så er det mye å velge mellom.
 • Ta toget til Monaco for en dagstur.
 • Kjør opp i fjellene ovenfor Cannes og besøk småbyene.
 • Spis og drikk godt på en av byens fine restauranter.

Hotelltips

Bli noen ekstra netter i Cannes før du reiser på cruiset.

Bilde av: Hôtel Barrière Le Gray D'albion

Hôtel Barrière Le Gray D'albion

4-stjerners hotell i det sentral Cannes, beliggende mellom havet og designerbutikkene i byens viktigste shoppingdistrikt, rett ved siden av livlige La Croisette. Gratis WiFi og tilgang til egen strand mot avgift. Elegante, luftkondisjonerte rom og en herlig strandrestaurant.

Bilde av: Intercontinental Carlton Cannes

Intercontinental Carlton Cannes

Sentral beliggenhet ved Palais des Festivals. De komfortable, luftkondisjonerte rommene har spillkonsoll, luksuriøst sengetøy og en fantastisk panoramautsikt over bukten eller byen. På hotellet er det barer, trimrom, en privat strand, en lekter og om sommeren er strandrestauranten åpen. 

Bilde av: Hôtel Barrière Le Majestic

Hôtel Barrière Le Majestic

Dette hotellet ligger midt på Boulevard de La Croisette i Cannes og har egen strand og solterrasse. Her er det kasino, et oppvarmet utendørsbasseng, spa, trimrom og tre restauranter, hvorav en ved stranden. Lydisolerte rom med luftkondisjonering og gratis WiFi. Noen rom har havutsikt.


Cruiseferie med MSC Cruises

Når du drar på cruiseferie fra Cannes reiser du med MSC Cruises. Rederiet har moderne skip med høy standard og et stort utvalg av fasiliteter og underholdning. Maten er inspirert av det italienske kjøkken, og stemningen om bord er italiensk og livlig. For de som ønsker litt ekstra luksus er MSC Yacht Club et godt alternativ – et eget område med enda høyere service, basseng, restauranter og mere. 

Les mer om MSC Cruises

Slik kommer du til havnen

Havnen i Cannes har adressen: Quai Laubeuf (tender landing pier). Services Plaisance et Commerce; Port de Cannes Cannes 06400 France. Havnen ligger midt i byen og det er ca. 8 kilometer til sentrum. Fra havnen til flyplassen (Nice Cote d’Azur Airport) er det 3 mil (ca. 30 minutter med taxi).

Transfer er ikke inkludert i prisen.


Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips