Khaolak Emerald Beach Resort

Familiehotellet Khaolak Emerald Beach Resort er for deg som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranden finner du roen ved ett av de to bassengområdene. Kveldene avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 1-5 personer, hvorav 1 barn. 1-roms villaer for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Seafront Villa for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Khaolak Emerald Beach Resort ligger vakkert i frodige omgivelser ved den lange sandstranden i Khao Lak. Hotellet består av ni bygninger og flere mindre villaer som ligger spredt rundt i hagen. Det er to bassengområder på hotellet, det ene ligger nede ved stranden og har en herlig utsikt over havet. I hagen ligger et bassengområde med vannsklier og badeland for de aller yngste. Ved barneklubben er det ytterligere et barnebasseng med vannsklier.

Restauranten Turtle har en herlig utsikt over lagunen og har en meny med thailandske og internasjonale retter. Ved stranden ligger Beach Club Restaurant og serverer fiske- og skalldyr. I lobbyen ligger Coffee Cup som serverer varm og kald drikke. 

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom. Spa med massasje og behandlinger mot avgift. Gratis sandvolleyball og bordtennis. Barneklubb for barn i alderen 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale, noen er gratis og noen er mot avgift. Lekeplass. Døgnåpen resepsjon. Vaskeriservice mot avgift. Til Khao Laks sentrum er det ca. 3 kilometer.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag. Halv- eller helpensjon mot tillegg.

Halvpensjon er frokost og lunsj eller middag. Lunsj og middag er fra en meny der du kan velge mellom to ulike retter.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha
  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • WiFi i fellesområdene