Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er som skapt for luksus. Den lange private stranda frister med deilige friske bad og hotellets vakre og sobre innredning er for deg som vil ha et eksklusivt og avkoblende hotell med god mat og et luksuriøst spa. Kort vei til bra shopping og spennende fornøyelser.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott strand, spa og treningsrom. Store og godt utstyrte rom.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Egen strand og flere basseng
Waldorf Astoria har fire utendørsbasseng, hvorav ett surfebasseng for de som vil teste å temme bølgene. Deilige og komfortable solsenger og bassenghåndklær inkludert. Her er det både ekstra komfortable balinesiske senger og hotellets 200 meter lange private strand. Badeland med vannsklier og splashbassenger.

Gastronomiske opplevelser fra hele verden
Hotellet er et paradis for gourmeter med flere restauranter og barer. Sushisamba byr både på interiør og mat fra Japan, Brasilia og Peru. Scarpetta byr på det beste fra det italienske kjøkkenet med en touch av New York. The Highmore er inspirert av en privat klubb i London med klassisk chic innredning og her er det både spillrom, røykerom, peis, restaurant og en nydelig utsikt. En avslappende atmosfære i restauranten Bywater som byr på retter inspirert av det franske og amerikanske kjøkkenet rundt New Orleans. I Peacock Alley finner du den klassiske klokka som gjenfinnes på alle Waldorf Astoria-hotell. Her kan du ta deg noe enkelt å spise eller nyte en Afternoon Tea. Vil du spise både nyttig, godt og helseriktig disker Wyld Erth opp med måltider og juice. Her finner du også Chocolatier Jean-Marie Auboine med håndlaget eksklusive sjokolade i alle former.

Velvære og trening
Luksuriøst spa med et oppvarmet innendørsbasseng (cirka 35–38 grader) og spabehandlinger, alt mot avgift. Stort treningsrom. Rom for yoga.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. For familiens yngste er det både barne- og ungdomsklubber i hotellets regi med engelsktalende personale. Bare 2 minutters gange til Place Vendome Mall, et paradis for alle shopping- og fornøyelsessugne.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon.
  • Nyttårsmiddag.

Eksklusive hotell

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Doha

InterContinental Doha & Spa

Eksklusive InterContinental Doha & Spa ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slapp av ett av utendørsbassengene eller i det herlige innendørsbassenget. På hotellet venter flere restauranter og du kan du nyte smaker fra hele verden. Hotellet har to treningsrom og om kvelden tilbyr hotellet en av byens best besøkte nattklubber. Her venter også spennende severdigheter som Museum of Islamic Art og Souq Waqif rett rundt hjørnet.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet av Doha og fra hotellets bassengområde på taket har du fin utsikt over Dohas lekre silhuett med skyskrapere. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til Doha Corniche, West Bay og flere av byens store attraksjoner.

The Ned Doha

The Ned Doha Hotel ble tegnet allerede på1960-tallet av den libanesiske arkitekten William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for deg som vil ha det beste. her venter fine restauranter, et luksuriøst spa og en kunstsamling der over 100 kunstnere er representert.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen der Rixos Gulf Hotel Doha ligger er en ikonisk del av Dohas silhuett og har vært det siden 1973, men hotellet er moderne og byr på all tenkelig komfort. Her finnes det, foruten den suverene beliggenheten ved stranda, et bassengområde, flere restauranter, et spa og treningsrom.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilig og luksuriøst hotell i klassisk design, inspirert av Place Vendôme i Paris. Hotellet har to basseng, der ett er for de yngste. Du spiser godt i en av hotellets restauranter og hotellet er omringet av merke butikker for bra shopping!

The Ritz Carlton Doha

The Ritz Carlton Doha er et påkostet hotell med eksklusiv beliggenhet på en egen øy, med utsikt over havet og Doha by. Her er det avkobling og komfort som står i fokus. Hotellet har et nydelig spa og en håndfull restauranter over ulike temaer. Stig inn i hotellets elegante lobby og la Ritz-Carlton Doha leve opp til alle forventningene du måtte ha.

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa er et eksklusivt, palassaktig hotell i utkanten av Doha med en stor og vakker hage med basseng. Her venter service, spa og en matopplevelse i verdensklasse. Barna har et eget treningsrom med både klatrevegg og en plungepool. De voksne kan boltre seg i et stort Health Center med innendørsbasseng, padelbaner, velutstyrt treningsrom og naturligvis restauranter med lekker mat.

Doubletree by Hilton Doha Downtown

Doubletree by Hilton Doha Downtown er et pent og stilig hotell i spennende Doha. Byen lokker med mange severdigheter, alt fra høye skyskrapere og museer til fine strender. På hotellet kan du koble av i hotellets utendørsbasseng, slappe av i baren Mood Rooftop Bar for så å spise noe godt i restauranten.