Waldorf Astoria

  • * Eksklusivt og luksuriøst
  • * Paradis for feinschmeckeren
  • * Bølgebasseng og eget basseng

Waldorf Astoria i Doha er som skapt for luksus. Den lange private stranda frister med deilige friske bad og hotellets vakre og sobre innredning er for deg som vil ha et eksklusivt og avkoblende hotell med god mat og et luksuriøst spa. Kort vei til bra shopping og spennende fornøyelser.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Egen strand og flere basseng
Waldorf Astoria har fire utendørsbasseng, hvorav ett surfebasseng for de som vil teste å temme bølgene. Deilige og komfortable solsenger og bassenghåndklær inkludert. Her er det både ekstra komfortable balinesiske senger og hotellets 200 meter lange private strand. Badeland med vannsklier og splashbassenger.

Gastronomiske opplevelser fra hele verden
Hotellet er et paradis for gourmeter med flere restauranter og barer. Sushisamba byr både på interiør og mat fra Japan, Brasilia og Peru. Scarpetta byr på det beste fra det italienske kjøkkenet med en touch av New York. The Highmore er inspirert av en privat klubb i London med klassisk chic innredning og her er det både spillrom, røykerom, peis, restaurant og en nydelig utsikt. En avslappende atmosfære i restauranten Bywater som byr på retter inspirert av det franske og amerikanske kjøkkenet rundt New Orleans. I Peacock Alley finner du den klassiske klokka som gjenfinnes på alle Waldorf Astoria-hotell. Her kan du ta deg noe enkelt å spise eller nyte en Afternoon Tea. Vil du spise både nyttig, godt og helseriktig disker Wyld Erth opp med måltider og juice. Her finner du også Chocolatier Jean-Marie Auboine med håndlaget eksklusive sjokolade i alle former.

Velvære og trening
Luksuriøst spa med et oppvarmet innendørsbasseng (cirka 35–38 grader) og spabehandlinger, alt mot avgift. Stort treningsrom. Rom for yoga.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. For familiens yngste er det både barne- og ungdomsklubber i hotellets regi med engelsktalende personale. Bare 2 minutters gange til Place Vendome Mall, et paradis for alle shopping- og fornøyelsessugne.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Eksklusive hotell skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Doha

InterContinental Doha

Eksklusive InterContinental Doha ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slapp av ett av utendørsbassengene eller i det herlige innendørsbassenget. På hotellet venter flere restauranter og du kan du nyte smaker fra hele verden. Hotellet har to treningsrom og om kvelden tilbyr hotellet en av byens best besøkte nattklubber. Her venter også spennende severdigheter som Museum of Islamic Art og Souq Waqif rett rundt hjørnet.