Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slapp av ett av utendørsbassengene eller i det herlige innendørsbassenget. På hotellet venter flere restauranter og du kan du nyte smaker fra hele verden. Hotellet har to treningsrom og om kvelden tilbyr hotellet en av byens best besøkte nattklubber. Her venter også spennende severdigheter som Museum of Islamic Art og Souq Waqif rett rundt hjørnet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 6 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 6 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Hotel Doha har to basseng utendørs , et barnebasseng, solsenger og parasoller samt bassenghåndklær og en poolbar. Det er også et innendørsbasseng.

Radisson Blu Hotel Doha tar deg med på en gourmetreise til flere land rundt omkring i verden og du kan blant annet smake på Italia, Kina, Japan og USA, grillretter, tapas fra Spania, det indiske kjøkkenets tandoori og mat fra Middelhavslandene, alt serveres som buffé eller bestilles fra en meny. Det er også en kaffebar, flere barer og en sportsbar.

Radisson Blu Hotel Doha er en oase for din velvære. Her er det to velutstyrte treningsrom og du kan benytte badstua, dampbadstua, jacuzzien utendørs og det oppvarmede innendørsbassenget uten avgift. Spabehandlinger mot avgift. Barn under 16 år kan bruke basseng og treningsrom sammen med en voksen. Hotellet tilbyr også tennis mot avgift. Squash og badminton er inkludert med en time per dag. Nattklubb.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Bytrafikk. Det er 2 kilometer til t-banestasjonen Min Mahmoud, 4 kilometer til Doha Down Town og 6 kilometer til stranda West Bay.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Frokosten serveres kl. 6.00-10.30 i Hyde Park Coffee Shop.

Alle hotell – Doha

InterContinental Doha & Spa

Eksklusive InterContinental Doha & Spa ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er som skapt for luksus. Den lange private stranda frister med deilige friske bad og hotellets vakre og sobre innredning er for deg som vil ha et eksklusivt og avkoblende hotell med god mat og et luksuriøst spa. Kort vei til bra shopping og spennende fornøyelser.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet av Doha og fra hotellets bassengområde på taket har du fin utsikt over Dohas lekre silhuett med skyskrapere. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til Doha Corniche, West Bay og flere av byens store attraksjoner.

The Ned Doha

The Ned Doha Hotel ble tegnet allerede på1960-tallet av den libanesiske arkitekten William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for deg som vil ha det beste. her venter fine restauranter, et luksuriøst spa og en kunstsamling der over 100 kunstnere er representert.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen der Rixos Gulf Hotel Doha ligger er en ikonisk del av Dohas silhuett og har vært det siden 1973, men hotellet er moderne og byr på all tenkelig komfort. Her finnes det, foruten den suverene beliggenheten ved stranda, et bassengområde, flere restauranter, et spa og treningsrom.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilig og luksuriøst hotell i klassisk design, inspirert av Place Vendôme i Paris. Hotellet har to basseng, der ett er for de yngste. Du spiser godt i en av hotellets restauranter og hotellet er omringet av merke butikker for bra shopping!

The Ritz Carlton Doha

The Ritz Carlton Doha er et påkostet hotell med eksklusiv beliggenhet på en egen øy, med utsikt over havet og Doha by. Her er det avkobling og komfort som står i fokus. Hotellet har et nydelig spa og en håndfull restauranter over ulike temaer. Stig inn i hotellets elegante lobby og la Ritz-Carlton Doha leve opp til alle forventningene du måtte ha.

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa er et eksklusivt, palassaktig hotell i utkanten av Doha med en stor og vakker hage med basseng. Her venter service, spa og en matopplevelse i verdensklasse. Barna har et eget treningsrom med både klatrevegg og en plungepool. De voksne kan boltre seg i et stort Health Center med innendørsbasseng, padelbaner, velutstyrt treningsrom og naturligvis restauranter med lekker mat.

Doubletree by Hilton Doha Downtown

Doubletree by Hilton Doha Downtown er et pent og stilig hotell i spennende Doha. Byen lokker med mange severdigheter, alt fra høye skyskrapere og museer til fine strender. På hotellet kan du koble av i hotellets utendørsbasseng, slappe av i baren Mood Rooftop Bar for så å spise noe godt i restauranten.