Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slapp av ett av utendørsbassengene eller i det herlige innendørsbassenget. På hotellet venter flere restauranter og du kan du nyte smaker fra hele verden. Hotellet har to treningsrom og om kvelden tilbyr hotellet en av byens best besøkte nattklubber. Her venter også spennende severdigheter som Museum of Islamic Art og Souq Waqif rett rundt hjørnet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 6 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Hotel Doha har to basseng utendørs , et barnebasseng, solsenger og parasoller samt bassenghåndklær og en poolbar. Det er også et innendørsbasseng.

Radisson Blu Hotel Doha tar deg med på en gourmetreise til flere land rundt omkring i verden og du kan blant annet smake på Italia, Kina, Japan og USA, grillretter, tapas fra Spania, det indiske kjøkkenets tandoori og mat fra Middelhavslandene, alt serveres som buffé eller bestilles fra en meny. Det er også en kaffebar, flere barer og en sportsbar.

Radisson Blu Hotel Doha er en oase for din velvære. Her er det to velutstyrte treningsrom og du kan benytte badstua, dampbadstua, jacuzzien utendørs og det oppvarmede innendørsbassenget uten avgift. Spabehandlinger mot avgift. Barn under 16 år kan bruke basseng og treningsrom sammen med en voksen. Hotellet tilbyr også tennis mot avgift. Squash og badminton er inkludert med en time per dag. Nattklubb.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Bytrafikk. Det er 2 kilometer til t-banestasjonen Min Mahmoud, 4 kilometer til Doha Down Town og 6 kilometer til stranda West Bay.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Frokosten serveres kl. 6.00-10.30 i Hyde Park Coffee Shop.

Alle hoteller – Doha

InterContinental Doha

Eksklusive InterContinental Doha ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er som skapt for luksus. Den lange private stranda frister med deilige friske bad og hotellets vakre og sobre innredning er for deg som vil ha et eksklusivt og avkoblende hotell med god mat og et luksuriøst spa. Kort vei til bra shopping og spennende fornøyelser.