Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa er et eksklusivt, palassaktig hotell i utkanten av Doha med en stor og vakker hage med basseng. Her venter service, spa og en matopplevelse i verdensklasse. Barna har et eget treningsrom med både klatrevegg og en plungepool. De voksne kan boltre seg i et stort Health Center med innendørsbasseng, padelbaner, velutstyrt treningsrom og naturligvis restauranter med lekker mat.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa byr på et herlig bassengområde, kantet med stolte palmer, bekvemme solsenger, parasoller, soltak, barnebasseng og Wa'Ha poolbar og lounge med drikke og mat. Bassenghåndklær inkludert. Det er også en stor jacuzzi utendørs.

I matveien mangler det ikke noe og hotellet har flere restauranter, barer og lounger. Deli Kitchen serverer frokost, lunsj og middag og har fem ulike kjøkken under samme tak. Du kan ta en lettere lunsj i Wa'ha poolside Bar & Lounge, spise lunsj og middag i restaurantene Parisa, Tai Rasoi og Etci Mehmet med smaker fra Persia, Indian og Tyrkia eller bare slappe av med te eller kaffe med noe søtt attåt i loungen Elexir. Er du sugen på å lære deg mer om den edle kokekunsten har hotellet matlagingskurs i Food Lab.

Al Messila Health Center har alt du trenger til treningen, avslappingen samt til en egen stund i innendørsbassenget. Her er dte også et 500 kvadratmeter stort treningsstudio, utendørsgym, tre padelbaner, tre squashbaner, løpebaner, Boot Camp samt dampbadstue og tørrbadstue og her kan både kvinner og menn trene. Hotellet har også Al Messila Ladies Wellness Retreat med ulike typer basseng, treningsrom, spinning, dampbadstue, tørrbadstue og hårfrisør.

Little Explorers Club er en fantastisk klubb for barn, her venter et treningsrom og en klatrevegg, kino, lekerom, basseng med soltak, lekeplass utendørs og massevis av andre aktiviteter.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Nærmeste strand er Katara Beach, dit er det cirka 8 kilometer.

Utflukter arrangert av hotellet
Hotellet tilbyr fire utflukter uten kostnad, det er bare å melde seg på i forvei i resepsjonen. Begrenset antall plasser. Kun transport til og fra hotellet inkludert. Bussen går fra hotellet kl. 12.00 og returnerer kl. 16.00.

 • Villagio Mall der du kan handle, spise og more deg – søndager
 • Katara Cultural Village der forskjellige kulturer fra hele verden møtes og her er det teater, konsertlokaler, gallerier – mandager
 • Doha Port, en luksuriøs cruiseterminal med det herlige området Mina District og her ligger også The Museum of Islamic Art – tirsdager
 • The Pearl Island er en kunstig øy på fire kvadratkilometer som er det første området i Qatar hvor utenlandske statsborgere kan eie eiendom – onsdager .

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra en fast meny med tre retter).

Serveringstider i Deli Kitchen:

 • Frokost kl. 6.30-10.30.
 • Middag 18.00-22.30.

Du kan bytte middag mot lunsj, og måltider i to av hotellets à la carte-restauranter, Parissa og Tai Rasoi.

Eksklusive hotell

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Doha

InterContinental Doha & Spa

Eksklusive InterContinental Doha & Spa ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slapp av ett av utendørsbassengene eller i det herlige innendørsbassenget. På hotellet venter flere restauranter og du kan du nyte smaker fra hele verden. Hotellet har to treningsrom og om kvelden tilbyr hotellet en av byens best besøkte nattklubber. Her venter også spennende severdigheter som Museum of Islamic Art og Souq Waqif rett rundt hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er som skapt for luksus. Den lange private stranda frister med deilige friske bad og hotellets vakre og sobre innredning er for deg som vil ha et eksklusivt og avkoblende hotell med god mat og et luksuriøst spa. Kort vei til bra shopping og spennende fornøyelser.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet av Doha og fra hotellets bassengområde på taket har du fin utsikt over Dohas lekre silhuett med skyskrapere. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til Doha Corniche, West Bay og flere av byens store attraksjoner.

The Ned Doha

The Ned Doha Hotel ble tegnet allerede på1960-tallet av den libanesiske arkitekten William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for deg som vil ha det beste. her venter fine restauranter, et luksuriøst spa og en kunstsamling der over 100 kunstnere er representert.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen der Rixos Gulf Hotel Doha ligger er en ikonisk del av Dohas silhuett og har vært det siden 1973, men hotellet er moderne og byr på all tenkelig komfort. Her finnes det, foruten den suverene beliggenheten ved stranda, et bassengområde, flere restauranter, et spa og treningsrom.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilig og luksuriøst hotell i klassisk design, inspirert av Place Vendôme i Paris. Hotellet har to basseng, der ett er for de yngste. Du spiser godt i en av hotellets restauranter og hotellet er omringet av merke butikker for bra shopping!

The Ritz Carlton Doha

The Ritz Carlton Doha er et påkostet hotell med eksklusiv beliggenhet på en egen øy, med utsikt over havet og Doha by. Her er det avkobling og komfort som står i fokus. Hotellet har et nydelig spa og en håndfull restauranter over ulike temaer. Stig inn i hotellets elegante lobby og la Ritz-Carlton Doha leve opp til alle forventningene du måtte ha.

Doubletree by Hilton Doha Downtown

Doubletree by Hilton Doha Downtown er et pent og stilig hotell i spennende Doha. Byen lokker med mange severdigheter, alt fra høye skyskrapere og museer til fine strender. På hotellet kan du koble av i hotellets utendørsbasseng, slappe av i baren Mood Rooftop Bar for så å spise noe godt i restauranten.