Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilig og luksuriøst hotell i klassisk design, inspirert av Place Vendôme i Paris. Hotellet har to basseng, der ett er for de yngste. Du spiser godt i en av hotellets restauranter og hotellet er omringet av merke butikker for bra shopping!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 6 km
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Le Royal Méridien Doha har et stort og herlig bassengområde med et oppvarmet basseng med en grunnere del, en jacuzzi og en poolbar. Temperaturen i bassenget er regulert slik at den holder 26 grader. Temperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelder og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær er inkludert.

I restauranten ADRIFT Anda By David Myers får du det beste fra det italienske kjøkkenet, hva sier du til en Bistecca Fiorentina fra kullgrillen eller en napolitansk pizza, åpent fra lunsj til sent. Yedi by Chef Esat byr på mat fra det tyrkiske kjøkkenet, åpent fra tidlig morgen til midnatt og det er her som du inntar frokosten, og middagen om du legger til halvpensjon. Det er også en kafé med mat- og drikke, med en drinkmeny utarbeidet av The Herball og festlige franske/arabiske bakverk fra Qatars konditor Aziz Al Qubaisi. Er det store idrettsarrangement kan man ta en hamburger og se det på storskjerm, spille biljard og høre på et band. The Terrace serverer drinker og internasjonale matretter til en vakker utsikt.

Stort treningsrom badstue og dampbadstue som får kan benyttes uten avgift. Skjønnhetsbehandlinger og massasje, alt mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 5–11 år med engelsktalende personale. Lekerom.

Wifi inkludert på hele hotellet. Cirka 300 meter til Place Vendôme Mall, som er ett kjøpesenter med flere enn 500 butikker og blant annet en eksklusiv og luksuriøs del som er tilegnet toppdesignere samt en Food Court. Den nærmeste stranda er Katara Beach som ligger cirka 6 kilometer fra hotellet. Det enkleste er å kjøre men du kan også komme dit med t-banen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra fast meny).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 6.30-11.00.
  • Restauranten Yedi by Chef Esat kl. 12.30-24.00.

Alle hotell – Doha

InterContinental Doha & Spa

Eksklusive InterContinental Doha & Spa ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slapp av ett av utendørsbassengene eller i det herlige innendørsbassenget. På hotellet venter flere restauranter og du kan du nyte smaker fra hele verden. Hotellet har to treningsrom og om kvelden tilbyr hotellet en av byens best besøkte nattklubber. Her venter også spennende severdigheter som Museum of Islamic Art og Souq Waqif rett rundt hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er som skapt for luksus. Den lange private stranda frister med deilige friske bad og hotellets vakre og sobre innredning er for deg som vil ha et eksklusivt og avkoblende hotell med god mat og et luksuriøst spa. Kort vei til bra shopping og spennende fornøyelser.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet av Doha og fra hotellets bassengområde på taket har du fin utsikt over Dohas lekre silhuett med skyskrapere. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til Doha Corniche, West Bay og flere av byens store attraksjoner.

The Ned Doha

The Ned Doha Hotel ble tegnet allerede på1960-tallet av den libanesiske arkitekten William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for deg som vil ha det beste. her venter fine restauranter, et luksuriøst spa og en kunstsamling der over 100 kunstnere er representert.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen der Rixos Gulf Hotel Doha ligger er en ikonisk del av Dohas silhuett og har vært det siden 1973, men hotellet er moderne og byr på all tenkelig komfort. Her finnes det, foruten den suverene beliggenheten ved stranda, et bassengområde, flere restauranter, et spa og treningsrom.