Doubletree by Hilton Doha Downtown

Doubletree by Hilton Doha Downtown er et pent og stilig hotell i spennende Doha. Byen lokker med mange severdigheter, alt fra høye skyskrapere og museer til fine strender. På hotellet kan du koble av i hotellets utendørsbasseng, slappe av i baren Mood Rooftop Bar for så å spise noe godt i restauranten.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorrav 2 barn. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorrav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 9,8 km
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Doubletree by Hilton Doha Downtown har et utendørsbasseng med solsenger, behagelige loungemøbler og fast solbeskyttelse på hotellets tak. Bassenghåndklær inkludert. Poolservice til drikke og mat.

I hotellets restaurant La Casa serveres det på dagtid og om kvelden en rekke retter fra hele verden, alt fra mat fra landene rundt Middelhavet med fersk pasta, internasjonale retter til klassiske kjøttretter. I 10ende etasje ligger Mood Rooftop Bar og Shisha Lounge der det spilles deilig livemusikk.

Tren i hotellets treningsrom og slapp av i hotellets badstue og dampbadstue. Lekerom for de yngste.

Wifi inkludert på hele hotellet. 500 meter til busstasjonen som kjører til T-banestasjonen Alsaad Metro Station som ligger 2,6 kilometer fra hotellet. Cirka 5,7 kilometer til Ramez Shopping Centra, 1,3 kilometer til Souq Wagif, 1,3 kilometer til Museum of Islamic Art og 500 meter til Qatars nasjonalmuseum. 10 kilometer til stranda B12 Beach Club.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Serveringstid restauranten La Casa :

  • Frokost kl. 6.30-10.30.
  • Middag kl. 18.00-22.00.

Alle hotell – Doha

InterContinental Doha & Spa

Eksklusive InterContinental Doha & Spa ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slapp av ett av utendørsbassengene eller i det herlige innendørsbassenget. På hotellet venter flere restauranter og du kan du nyte smaker fra hele verden. Hotellet har to treningsrom og om kvelden tilbyr hotellet en av byens best besøkte nattklubber. Her venter også spennende severdigheter som Museum of Islamic Art og Souq Waqif rett rundt hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er som skapt for luksus. Den lange private stranda frister med deilige friske bad og hotellets vakre og sobre innredning er for deg som vil ha et eksklusivt og avkoblende hotell med god mat og et luksuriøst spa. Kort vei til bra shopping og spennende fornøyelser.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet av Doha og fra hotellets bassengområde på taket har du fin utsikt over Dohas lekre silhuett med skyskrapere. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til Doha Corniche, West Bay og flere av byens store attraksjoner.

The Ned Doha

The Ned Doha Hotel ble tegnet allerede på1960-tallet av den libanesiske arkitekten William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for deg som vil ha det beste. her venter fine restauranter, et luksuriøst spa og en kunstsamling der over 100 kunstnere er representert.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen der Rixos Gulf Hotel Doha ligger er en ikonisk del av Dohas silhuett og har vært det siden 1973, men hotellet er moderne og byr på all tenkelig komfort. Her finnes det, foruten den suverene beliggenheten ved stranda, et bassengområde, flere restauranter, et spa og treningsrom.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilig og luksuriøst hotell i klassisk design, inspirert av Place Vendôme i Paris. Hotellet har to basseng, der ett er for de yngste. Du spiser godt i en av hotellets restauranter og hotellet er omringet av merke butikker for bra shopping!

The Ritz Carlton Doha

The Ritz Carlton Doha er et påkostet hotell med eksklusiv beliggenhet på en egen øy, med utsikt over havet og Doha by. Her er det avkobling og komfort som står i fokus. Hotellet har et nydelig spa og en håndfull restauranter over ulike temaer. Stig inn i hotellets elegante lobby og la Ritz-Carlton Doha leve opp til alle forventningene du måtte ha.

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa er et eksklusivt, palassaktig hotell i utkanten av Doha med en stor og vakker hage med basseng. Her venter service, spa og en matopplevelse i verdensklasse. Barna har et eget treningsrom med både klatrevegg og en plungepool. De voksne kan boltre seg i et stort Health Center med innendørsbasseng, padelbaner, velutstyrt treningsrom og naturligvis restauranter med lekker mat.

Marriot Marquis City Center Doha

Marriot Marquis City Center Doha byr på en deilig og avslappet atmosfære. Fra hotellets takterrasse har du en herlig utsikt over Dohas skyskrapere. Her er det fine og komfortable rom, god mat, et velutstyrt treningsrom og et fint spa.