The Ned Doha

The Ned Doha Hotel ble tegnet allerede på1960-tallet av den libanesiske arkitekten William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for deg som vil ha det beste. her venter fine restauranter, et luksuriøst spa og en kunstsamling der over 100 kunstnere er representert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Store rom. God service.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 7 km
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Ned Doha Hotel har et lekkert bassengområde med solsenger med gode madrasser. Pergolaen rundt bassenget fungerer som solbeskyttelse og det er også noen balisenger her. Bassenghåndklær inkludert. Poolbar med drikke og snacks.

Deilig mat
The Ned Doha Hotel frister med god mat i eksklusive omgivelser og det er hele sju restauranter her. Millies Grill serverer kjøtt-, fisk- og skalldyrsretter fra grillen. Kaias kjøkken byr på asiatiske retter og Poké bowls fra Hawaii. Nickel Lounge serverer retter fra det amerikanske kjøkkenet og klassiske cocktails. Vil du smake det beste fra Italia er Cecconi med pasta, fisk- og skalldyrsretter med italiensk touch verdt et besøk. Electric Diner byr på alt fra hamburgere og bagels til salat og cheesecake. Malibu Kitchen har hentet inspirasjon fra California og får du lyst på meze fra Midtøsten skal du ta turen til Hadika. På hotellets tak er det en bar som fører tankene tilbake til 1970-tallets glamour.

Aktiviteter og velvære
Hotellet har et fint og velutstyrt treningsrom. Det også et yogastudio, badstue, dampbadstue og hamam, alt uten avgift. Restriksjoner noen dager for barn. I hotellets spa tilbys skjønnhetsbehandlinger, massasje og frisører, alt mot avgift og aldersgrensen er 18 år.

Kunst og kunsten å nyte
The Ned Art Collection er en kunstsamling der flere enn 100 kunstnere er representert, og halvparten av dem er fra Doha. På hotellet er det underholdning med levende musikk på The Atrium Stage, fredagsbrunsj ved bassenget, kanapéer, drikke og musikk med DJ Andrew Harris ved bassengkanten, Afternoon Tea eller bare en herlig Happy Hour i en av barene.

Øvrig informasjon
Wifi er inkludert på hele hotellet. The Ned Doha Hotel ble innviet i november 2022. Hotellet ligger nært havet og Al Corniche, strandpromenaden, til nærmeste badestrand, som er B12 Beach Club Doha - Westbay, en privat strand, er det cirka 7 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres i restauranten Millies Grill kl. 6.00-12.45.

Eksklusive hotell

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Doha

InterContinental Doha & Spa

Eksklusive InterContinental Doha & Spa ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slapp av ett av utendørsbassengene eller i det herlige innendørsbassenget. På hotellet venter flere restauranter og du kan du nyte smaker fra hele verden. Hotellet har to treningsrom og om kvelden tilbyr hotellet en av byens best besøkte nattklubber. Her venter også spennende severdigheter som Museum of Islamic Art og Souq Waqif rett rundt hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er som skapt for luksus. Den lange private stranda frister med deilige friske bad og hotellets vakre og sobre innredning er for deg som vil ha et eksklusivt og avkoblende hotell med god mat og et luksuriøst spa. Kort vei til bra shopping og spennende fornøyelser.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet av Doha og fra hotellets bassengområde på taket har du fin utsikt over Dohas lekre silhuett med skyskrapere. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til Doha Corniche, West Bay og flere av byens store attraksjoner.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen der Rixos Gulf Hotel Doha ligger er en ikonisk del av Dohas silhuett og har vært det siden 1973, men hotellet er moderne og byr på all tenkelig komfort. Her finnes det, foruten den suverene beliggenheten ved stranda, et bassengområde, flere restauranter, et spa og treningsrom.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilig og luksuriøst hotell i klassisk design, inspirert av Place Vendôme i Paris. Hotellet har to basseng, der ett er for de yngste. Du spiser godt i en av hotellets restauranter og hotellet er omringet av merke butikker for bra shopping!