InterContinental Doha & Spa

Eksklusive InterContinental Doha & Spa ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,5 av 10
Basert på 21 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

InterContinental Doha & Spa ligger på Dohas lengste private strand omgitt av frodige hager. Hotellet ligger bare noen minutter fra både sentrum av Doha, kjøpesenteret City Center Mall og Doha Golf Club.

Hotellet har hele 14 restauranter og barer, inkludert berømte La Mar, som serverer peruanske retter. Blant utvalget finnes også den greske restauranten Mykonos, Paloma som serverer texmex og Coral som serverer både tradisjonelle arabiske og internasjonale retter.

Slapp av ved det store bassengområdet med to bassenger eller nyt tiden på den private stranda.

Fitness-senteret Bay Club tilbyr et gratis og døgnåpent treningsrom, tennisbane, squashbane, badstue og dampbadstue. Her kan du også teste blant annet crossfit, zumba, yoga, SUP og SUP-yoga eller bestille en personlig trener (mot avgift). I Bay Club ligger i tillegg Spa InterContinental som tilbyr flere behandlinger, privat innendørsbasseng og jacuzzi.

Innendørs på hotellet finnes et lekerom for barn mellom 4 og 8 år.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Hotellets shuttlebuss har daglige avganger til City Center Mall og det tradisjonelle markedet Souq Waqif, og er inkludert for hotellets gjester.

Ekstraservice i Club Lounge
Bor du i et clubrom er det inkludert inngang til Club Lounge; et separat område for avkobling, hvor du også kan få servert enklere mat og drikke.

Inkludert i Club Lounge:

  • Innsjekking, med velkomstdrink.
  • Frokost.
  • Ettermiddagste med nybakte søtsaker.
  • Kveldsdrinker og kanapéer.
  • Utsjekking.

I Qatar krever de fleste hotell et depositum ved innsjekk. Depositumet betales med kreditt- eller bankkort. Ved utsjekk refunderes depositumet.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé i restaurant Coral).
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Verdt å vite

Byggeaktivitet i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende.

Alle hotell – Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slapp av ett av utendørsbassengene eller i det herlige innendørsbassenget. På hotellet venter flere restauranter og du kan du nyte smaker fra hele verden. Hotellet har to treningsrom og om kvelden tilbyr hotellet en av byens best besøkte nattklubber. Her venter også spennende severdigheter som Museum of Islamic Art og Souq Waqif rett rundt hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er som skapt for luksus. Den lange private stranda frister med deilige friske bad og hotellets vakre og sobre innredning er for deg som vil ha et eksklusivt og avkoblende hotell med god mat og et luksuriøst spa. Kort vei til bra shopping og spennende fornøyelser.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet av Doha og fra hotellets bassengområde på taket har du fin utsikt over Dohas lekre silhuett med skyskrapere. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til Doha Corniche, West Bay og flere av byens store attraksjoner.

The Ned Doha

The Ned Doha Hotel ble tegnet allerede på1960-tallet av den libanesiske arkitekten William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for deg som vil ha det beste. her venter fine restauranter, et luksuriøst spa og en kunstsamling der over 100 kunstnere er representert.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen der Rixos Gulf Hotel Doha ligger er en ikonisk del av Dohas silhuett og har vært det siden 1973, men hotellet er moderne og byr på all tenkelig komfort. Her finnes det, foruten den suverene beliggenheten ved stranda, et bassengområde, flere restauranter, et spa og treningsrom.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilig og luksuriøst hotell i klassisk design, inspirert av Place Vendôme i Paris. Hotellet har to basseng, der ett er for de yngste. Du spiser godt i en av hotellets restauranter og hotellet er omringet av merke butikker for bra shopping!