Restauranter på Makarskas riviera

Restauranter langs Makarskas riviera

Her har vi samlet noen av de beste restaurantene på Makarskas riviera som du ikke må gå glipp av på ferien i Kroatia.

Bestill reise til Makarskas Riviera >>

Flere reisetips til Kroatia

Restaurant Panorama, Makarska Restaurant Panorama, Makarska

Restauranttips i Makarska

 

Dinner with a view på Panorama

I Biokovofjellene, ovenfor Makarska, ligger hyggelige restaurant Panorama som kan friste med bra service, tradisjonell vellaget mat og en utrolig utsikt! Solnedgangen herfra er magisk! Restauranten tilbyr både henting og hjemkjøring til hotellet ditt.

Arta Larga by Gastro Diva

Noen kvartaler ovenfor havna i Makarska ligger koselige restaurant Arta Larga by Gasto Diva i rolige omgivelser. På menyen har de både tradisjonelle og mer moderne retter. Bestill gjerne bord. Adresse: Kalalarga 22. 

Konoba Kalalarga

Kalalarga er en tradisjonell kroatisk konoba med vellaget og hjemmelaget mat. Her er det ikke fast meny, men de tilbyr helt enkelt dagens retter basert på de råvarene de har den dagen.

Grabovac Winebar

Gode viner, god mat, hyggelig personale og koselig atmosfære – Grabovac Winebar på torget ved kirken i Makarska er vel verd et besøk! Vil du lære deg mer om vin så kan du bli med på vår utflukt vinsmaking i byen Imotski der vi besøker familien Grabovac’ vingård  og får lære oss alt om vinproduksjonen.


Restauranttips i Baska Voda

 

Konoba Galinac

Oppe i fjellene ovenfor Brela ligger den lille restauranten konoba Galinac. Restauranten har eksistert siden 1978 og har en fantastisk utsikt. Spesialisert på kjøtt, men tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle retter.

Restaurant & Wine Bar Matrioška

Restaurant & Wine Bar Matrioška er en moderne kroatisk restaurant med fin beliggenhet i Baska Voda. Her får du mat og vin av beste kvalitet og personalet gjør alt for at gjestene skal trives.

Restauranttips i Tucepi


Jeny

En av Kroatias absolutt beste restauranter, som tilbyr det lille ekstra når det gjelder mat, service og atmosfære er restaurant Jeny. Restauranten har både vunnet fine priser og blitt omtalt i Guide Michelin. Er du ute etter noe ekstra anbefaler vi deres populære smaksmeny.

Restaurant Freyja

På et av våre mest populære hotell på Makarskas riviera, Tamaris, ligger restauranten Freyja med perfekt beliggenhet ved havet. Her får du god mat og personalet er hyggelig og serviceinnstilt.

Olive Tree

Olive Tree er en liten og elegant restaurant i Tucepi som tilbyr "slow food" på lokale råvarer. Her har de også en vinkjeller og vinbutikk.


Tips & inspirasjon

Finn inspirasjon av våre reisetips for Kroatia..

Ditt Kroatia

Med koselige badebyer, små fiskelandsbyer, kilometerlange strender og bortgjemte badeviker – kan det være litt vrient å velge ditt Kroatia. Les våre tips og finn din ferieoase.

Les våre tips

De fineste strendene i Kroatia

Kroatia er kjent for sin vakre skjærgård hvor man bader fra klipper og svaberg. Men visste du at det også finnes mange fine strender? Les vår blogg om strendene i Kroatia. 

Se våre favorittstrender i Kroatia

De beste tipsene fra lokalbefolkningen

Marija Babić er fra Makarska og jobber som lokalguide. Dette er hennes beste tips til det beste Kroatia har å by på med alt fra matopplevelser til strender og mindre kjente steder.

Les mer