Zipline i Kroatia

Opplev Kroatias makeløse natur på en litt annerledes og mer eventyrlig måte – kjør zipline! Zipline gir et skikkelig adrenalinkick og må oppleves - perfekt for deg som vil gjøre noe eventyrlig i ferien i Kroatia.

Zipline, Kroatia

Omis Zipline 

  • 8 zipline-baner
  • 150 meter opp i lufta
  • Total lengde: 2100 meter
  • Den lengste zipline-banen er 700 meter
  • Passer for hele familien (aldersgrense 7 år)
  • Garantert sommerfugler i magen-opplevelse! 


Bli med og kjør zipline - en uforglemmelig opplevelse!

I byen Omis, ved Cetinaelvas munning og en kort biltur fra våre hotell på Makarskas riviera, ligger Omis Zipline. 150 meter opp i lufta henger totalt 8 zipline-baner som våghalsene kan slenga seg utfor og oppleve Kroatias vakre natur samtidig som adrenalinet flyter i hele kroppen. 
Etter en introduksjon og sikkerhetsgjennomgang med instruktørene, vandrer vi gjennom den vakre, nesten urørte naturen opp til det første platået. Vel fremme er det åtte forskjellige ziplines, med en total lengde på mer enn 2 kilometer, der den lengste zipline-banen er hele 700 meter lang. Fastspent i en sele kjører man mellom trærne, cirka 150 meter over bakken. En aktivitet som passer for alle i familien! 

Fra og med sommeren 2023 kan du  bestille zipline som utflukt med Apollo

Hva er zipline? Zipline er en slags taubane, der man fastspent i en sele hekter seg fast i en vaier og kjører mellom berg og over daler. 


Tips & inspirasjon

Finn inspirasjon av våre reisetips for Kroatia..

Ditt Kroatia

Med koselige badebyer, små fiskelandsbyer, kilometerlange strender og bortgjemte badeviker – kan det være litt vrient å velge ditt Kroatia. Les våre tips og finn din ferieoase.

Les våre tips

De fineste strendene i Kroatia

Kroatia er kjent for sin vakre skjærgård hvor man bader fra klipper og svaberg. Men visste du at det også finnes mange fine strender? Les vår blogg om strendene i Kroatia. 

Se våre favorittstrender i Kroatia

De beste tipsene fra lokalbefolkningen

Marija Babić er fra Makarska og jobber som lokalguide. Dette er hennes beste tips til det beste Kroatia har å by på med alt fra matopplevelser til strender og mindre kjente steder.

Les mer