Mostar i Bosnia

Bli med til Bosnia Herzegovina

Se to land mens du er i Kroatia – pass på å ta turen til nabolandet Bosnia og se noen av de fremste severdighetene. Ferierer du på Makarskas riviera eller i Dubrovnik ligger grensen til Bosnia bare noen få mil inn i landet. Med Apollo kan du bli med på flere spennende utflukter til Bosnia, eller leie bil og utforske det vakre landskapet på egen hand.

Bestill reise til Kroatia >>

Flere reisetips til Kroatia

Lei en bil eller ta toget

Lei en bil og se et helt nytt land i ferien. Landskapet er veldig vakkert og du merker snart på byene og tettstedene at det er et annet land. Vi anbefaler at du stopper opp ved de vakre fossene i Buna, og hvorfor ikke kombinere det med et besøk i vakre Mostar. Det naturskjønne området ligger ikke langt fra grensen, på vei til Mostar. Du kan spise lunsj ved fossefallene.

I det tidligere Jugoslavia var jernbanen den beste måten å reise på fra kysten og inn til Sarajevo. Det er en opplevelse utover det vanlige å ta et av de gamle togene fra Ploce til Mostar og Sarajevo.

Medugorje 

Omtrent 2 timer fra Makarskas riviera ligger byen Medugorje. I 1981 åpenbarte, i følge de troende, jomfru Maria seg her. Siden den gang har millioner av kristne valfartet til stedet for å oppleve den hellige styrken som man kan kjenne der. 

Sarajevo

Tar du turen til Bosnias hovedstad Sarajevo, må du ikke gå glipp av Tunnelmuseet. Det er en sterk opplevelse å besøke tunnelen som innbyggerne i Sarajevo bygde under krigen på 90-tallet. Tunnelen var byens eneste forbindelse med omverden under den flerårige beleiringen, og gjennom denne ble innbyggerne forsynt med mat og vann.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Reiseguider – våre beste reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her